Mit tegyek? Rokonaim szerint antiszociális vagyok .
Szerintem mondd meg nekik, hogy igazuk van, így megszabadulhatsz tőlük. :)
Diák vagy? Én nem, ezért nekem könnyebb elfoglaltságot taláni, reggel meló, utána bevásárlás, aztán vacsi, takírítás vagy mosás, tv-zés, olvasás.
Akkor én is antiszociális vagyok:DMert én is csak itthon ülök..mondjuk van oka is de az már más téma:)
Úgy is mindjárt itt a suli...Akkor nem leszel otthon:D
Nekem is mondták, de ők még antiszociálisbbak voltak.
Mindenkivel összevesztek folyton.
Én már jó régen volt, de felvételire készülés miatt voltam otthon 2 évig, baromi szar volt, akkoriban nem volt divat a diákmunka, nem létezett még.
Normál nap... hm, hát ha dolgozok, akkor az az egész napomat elveszi, mert 12 óra. De szabadnapjaimon vagy suliba járok (levelező fősuli) vagy itthon vagyok. Ezesetben: megfőzök, kitakarítok, cicázok, kutyázok, barátaimmal elmegyek erre arra.
Kb ennyi... azért szerintem ne ülj otthon egy egész évet munka és suli nélkül... elfásulsz. Na meg miből lesz pénzed? Persze ez csak egy tanács :)
L/21
Engem meg ingyenélőnek hívtak, bár most már van melóm. De volt olyan év, hogy 8 hónapig semmi. Akkor aztán ment a szidalmazás:) meg hogy semmire kellő vagyok:D
Most nem azért, tök mindegy, szerintem amíg élsz, mindig szívni fogják a véredet, mint ahogy minden olyan szülő aki szeret csipkelődni. Ne fedd fel, enged el a füled mellett:) Emiatt ne idegeskedj. Nem nekik kell, megmutatnod, ki vagy, hanem önmagadnak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!