Miért akarnak ma a gyerekek rohamtempóban felnőtté válni?
nem tudom, én 12 évesen még az utcán játszottam haverokkal és egy osztálytársam sem akart pasizni stb. egyáltalán nem vágytunk a felnőtt létre, sőt élveztük, hogy az életünk csak tanulásból és játékból áll.
Viszont ma már képesek 12 évesen is szexelni és álmodoznak a nagybetűs életről, gondolom egyrészt nincsenek annyira erősen nevelve hanem a "jól elvan a tablet-tal" nevelés van, másrészt az ilyen nevelésű gyerekek sajnos rossz hatással vannak a normálisan nevelt gyerekekre is és sajnos az elkényeztetett görcsre akarnak hasonlítani, hisz az egész osztály őt követi...
4-es gondolataival teljesen egyetértek, ha mégsem követik kiközösítik őket, így lelki "zsarolással" mindnekit belevonnak. Aztán azt hiszik ez az élet és ők már mindent tudnak, és persze soha nem tévednek. A kedvenc mondatom az "érettebb vagyok a koromnál", amit mindegyik elhisz, amelyik iszik és cigizik a közeli játszótéren, de közben meg egyszerű dolgokban elbuknak.
Azt hiszik, hogy ezeknek most van itt az ideje, mert már mindent tudnak és övéké a világ, mert ők érettebbek mint a többiek. Közben meg csak egy csapat birka, akik követik egymást.
5-ös, pacsi, ugyan így vagyok.
Amennyire éln látom, és tisztelet a kivételnek:
A felnőtteknek van pénzük, a felnőttek azt csinálnak amit akarnak, a felnőttek szabadok. (ezt látják, ezt akarják látni).
Kisírják maguknak az önállóságot, aztán a felelősságet hozzá nem akarják vállalni. Rengeteget látok, akik elköltöznek a pasijukhoz, aki eltartja őket, és nem főz/mos/takarít, anyucihoz járnak kajálni.
Mivel most a világban szabadságból sokaknak hiánya van,az gondot jelent.
Függetlenek akarnak lenni,saját életet akarnak.
És a másik baj,hogy sok dolgot nem tudják hogy hogyan lehet elérni.
Addig depressziósak míg el nem érik amiket akarnak,a vágyaik erősek,és nem ismernek olyat hogy halogatás ha a vágyaikról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!