Hogy lehet feldolgozni egy családtag halálát?
Az tuti, hogy időbe telik és az egyénfüggő, hogy kinek mennyi időbe. Az is változó, hogy kinek mi segít a feldolgozásban. Valakinek az ha felidézheti a szép emlékeket vele kapcsolatban. Valakinek az ha eltereli a figyelmét. Valaki pszichológusra szorul.
Nekem édesapám pár hét híján egy éve halt meg és én borzasztóan éreztem magam emiatt. Nem tudtam aludni, sokat sírtam, agresszív lettem, semmit nem tudtam értékelni, semmi nem érdekelt és ez hónapokon át így ment, több mint 6 hónapig. Fokozatosan elfogadtam, hogy mi történt és nekem az ad erőt, hogy keresztényként hiszek benne, tudom is, hogy a mennyben van és lát, illetve abból merítek erőt, hogy próbálom úgy alakítani az életem, hogy büszke lehessen rám, hogy olyan dolgokat tegyek, amiknek ő is örülne.
Őszinte részvétem.
Ha szeretted, akkor lassan és nehezen. De most még nem kell sehogy sem, ilyen frissen nrm is lehet. Majd idővel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!