Azt miért nem tudja megérteni a család hogy én nem akarok sportolni ez akkora baj?
Figyelt kérdés
Nekem ez sajnos csak szenvedés. Azt mondják csak hízok és rá megy az egészségem Ez igaz? Mert nálam sokkal kövérebb emberek vannak én még nem is vagyok annyira kövér csak hiányzik az izomzat rólam. Egyébként érdekes mert gyalogolni pl tudok sokat izom láz nélkül de valamelyik nap csináltam 30 guggolás aztán most menni alig bírok. Na akkor döntöttem el én nekem erre semmi szükségem csak szenvedek tőle. Az sem érdekel ha 50 éves koromban elhunyok. Tényleg ekkora gond hogy nem érdekel? Miért nem értik? F2021. aug. 20. 10:28
21/21 anonim válasza:
Azok, akik szeretnék, hogy sportolj, ők mit sportolnak most? Vagy mivel akarnak példát mutatni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!