Azt miért nem tudja megérteni a család hogy én nem akarok sportolni ez akkora baj?
Harminc guggolás gondot okoz? Hát elég rossz fizikai állapotban lehetsz, és sajnos igaza van a családodnak: ez nem jó az egészségednek. Ha picit kitartasz-persze ez a te döntésed,- és alacsony ismétlésszámmal tornázol, gyorsan javul a helyzet. Energikusabb lesz az ember (persze lehet hogy ez nem általános, azt mondom amit magamon tapasztaltam) Veled ellentétben és nem szimplán izom-nélküli, de kövér is voltam\vagyok. Na a kövérségből még sajnos szépen van, az izmokon sikerült javítani valamennyit. Elmondanám mit tapasztaltam, pedig úgy kezdtem hogy öt(!) ismétlés legyen meg valamiből, mert az bőven elég volt amilyen gyenge voltam. Most az ötven van meg kényelmesen, és szép lassan igyekszem emelni.
Na de a lényeg: kevésbé fáradékony az ember jobb izom-állapotban, én jobban alszok, kevesebb ételt kívánok, és sokkal jobb kedvem van mióta tornázok. Ez nekem nagyon fontos, mert depresszióval diagnosztizáltak, abból vagyok "kimászóban". A könnyű testmozgást a dokim javasolta. Bónusznak a vérnyomásom se olyan magas mint volt, nem pörög a szívem a semmitől.
Úgyhogy kedves kérdező! Ha van kedved, próbálkozz nagyon alacsony ismétlésszámmal az elején ha tornázni akarsz, és ha érzed a jótékony hatást magadon, lehet beiktatni a napirendbe pár perc tornát. Nagyon klassz appok vannak erre, van hogy hét -tizennégy perc torna jól átmozgat. Az még filmezés közben is belefér :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!