Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon bánt, ahogy a testvérem...

Nagyon bánt, ahogy a testvérem viselkedett az esküvőnkön. Szóljak neki erről utólag? Vagy ha akkor nem mondtam semmit, már ne?

Figyelt kérdés

Júliusban tartottuk, azóta vissza-visszatér ez nekem.

Már azzal kezdődött, hogy ő más koszorúslány ruhát szeretett volna, mint a többiek. A ruhák elől zártabbak voltak, ő mindenáron egy mélyebben dekoltáltat akart, de mondtam, hogy én egyforma ruhákat szeretnék és amúgy az is nagyon jól állt rajta. Végül belement, hogy akkor legyen egyforma. Az esküvő előtt odaadtuk mindenkinek a ruhákat, majd az esküvő napján kiderült, hogy ő a felső részét átszabatta olyanra, ami neki tetszik...

A szertartás után a koszorúslányok átöltöztek, ő olyan ruhát vett fel, amivel egyértelműen "túlöltözött". Lehet, hogy én vagyok a háklis, de sok képen olyan, mintha ő lenne a menyasszony és ott is kérdezték a barátnőim, hogy itt lesz majd még egy esküvő az este folyamán, vagy mi?

Egész este parádézott, hogy rá figyeljenek, aztán hajnalban, mikor már kevesebben voltunk, összeszedte a csapat egy részét, hogy ők mennek napfelkeltét nézni. Mondtam, hogy menjünk akkor mindannyian, erre hogy jajj ennyi embert ő nem akar oda.

Utólag az is kiderült, hogy csókolózott egy barátnőmnek a párjával is az este folyamán.

Utána mi nászútra mentünk, próbáltam ezeket elfelejteni, de igazából nagyon bánt, hogy akkor is miatta főtt a fejünk.

2021. aug. 17. 08:41
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
90%
#40 Ezzel az igénytelen hozzáállással nem is csodálkozok rajta, hogy nem volt még esküvőd, és azt is biztosra veszem, hogy nem is lesz soha :D
2021. aug. 23. 15:45
 42/48 anonim ***** válasza:
93%

40 "Igen, egy gesztus, csakhogy ettől függetlenül nem ő fogja megmondani, hogy mit vegyek fel. Szimplán nincs joga hozzá."

Az esküvő a menyasszonyról, és a vőlegényről szól. Ha te vállalod, hogy koszorúslány leszel, akkor azt a ruhát veszed fel, amit a menyasszony akar. Ha nem akarja, hogy átalakítsd, te meg úgy nem akarod felvenni, akkor lemondasz a koszorúslányságról és nincs vita. Vagy ha nem akarod megbántani a testvéred, felveszed azt, amit ő akart.

Mert ez róla szól, nem rólad. Te ott vendég vagy az esküvőn, sőt több, testvér, aki segíti a menyasszony felhőtlen örömét a lagzin.

Senki nem kényszerít senkire semmit, csak ugye van ami "illik". :) Mint pl a pár kívánságait teljesíteni. A kérdező testvérének még csak megjelenni sem lett volna muszáj, de ő inkább hazudott egyet, majd beállított azzal a ruhával, és még cinkelte is a menyasszonyt a viselkedésével.

Egyértelműen nettó bunkóság.

2021. aug. 23. 16:08
 43/48 anonim ***** válasza:
17%
#41 Ilyen hisztis, önző személyiséggel neked nem hogy esküvőd nem lesz, de még komoly kapcsolatra sem kellenél senkinek. :-D
2021. aug. 25. 16:49
 44/48 anonim ***** válasza:
73%

"önző személyiséggel"

:-OO Egyetlen válasz alapján mindjárt tűpontos jellemrajzot adsz róla, ugye? :D

2021. aug. 25. 17:11
 45/48 anonim ***** válasza:
9%

#42 Az esküvő a vendégekről is szól. Ha én vállalom, hogy koszorúslány leszek, akkor azt veszek fel, amit én akarok. Mert az, hogy mi van rajtam, rólam szól, senki másról.

Én ott az esküvőn vendég vagyok, nem biodíszlet, nem azért vagyok itt, hogy a menyasszony örömét segítsem, hanem hogy osztoztak benne, ahogy a többi vendég is.

Azt meg, hogy mi illik, mi nem, bármire rá lehet mondani. Igaz, hogy a kérdező nővérének nem volt muszáj megjelennie, de milyen jól tette, hogy mégiscsak megjelent! Túl nagy volt már a kérdező arca, ideje volt helyretenni egy kicsit... :-)

2021. aug. 25. 17:14
 46/48 anonim ***** válasza:
67%

"Azt meg, hogy mi illik, mi nem, bármire rá lehet mondani."

Nem, ennél sokkal többről szól az illem. De hát kár beléd, az a helyzet...

2021. aug. 25. 17:16
 47/48 anonim ***** válasza:
15%
#44 Volt ott több is szerintem... :,-)
2021. aug. 25. 17:20
 48/48 anonim ***** válasza:
71%
#43 Majd ha hazaérek munkából, közlöm a férjemmel, hogy mostantól kezdve nem számítunk házasnak, sőt 7,5 együtt töltött év ellenére komoly kapcsolatban sem vagyunk 😢
2021. aug. 27. 09:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!