Nagyon bánt, ahogy a testvérem viselkedett az esküvőnkön. Szóljak neki erről utólag? Vagy ha akkor nem mondtam semmit, már ne?
Júliusban tartottuk, azóta vissza-visszatér ez nekem.
Már azzal kezdődött, hogy ő más koszorúslány ruhát szeretett volna, mint a többiek. A ruhák elől zártabbak voltak, ő mindenáron egy mélyebben dekoltáltat akart, de mondtam, hogy én egyforma ruhákat szeretnék és amúgy az is nagyon jól állt rajta. Végül belement, hogy akkor legyen egyforma. Az esküvő előtt odaadtuk mindenkinek a ruhákat, majd az esküvő napján kiderült, hogy ő a felső részét átszabatta olyanra, ami neki tetszik...
A szertartás után a koszorúslányok átöltöztek, ő olyan ruhát vett fel, amivel egyértelműen "túlöltözött". Lehet, hogy én vagyok a háklis, de sok képen olyan, mintha ő lenne a menyasszony és ott is kérdezték a barátnőim, hogy itt lesz majd még egy esküvő az este folyamán, vagy mi?
Egész este parádézott, hogy rá figyeljenek, aztán hajnalban, mikor már kevesebben voltunk, összeszedte a csapat egy részét, hogy ők mennek napfelkeltét nézni. Mondtam, hogy menjünk akkor mindannyian, erre hogy jajj ennyi embert ő nem akar oda.
Utólag az is kiderült, hogy csókolózott egy barátnőmnek a párjával is az este folyamán.
Utána mi nászútra mentünk, próbáltam ezeket elfelejteni, de igazából nagyon bánt, hogy akkor is miatta főtt a fejünk.
"az én esküvőmre jöhetne melegítőben bárki, ha már így említed"
Aha, valószínűleg kicsit se lennél kiakadva, ha úgy állítana be a koszorúslányod, és olyan képeket lennél kénytelen kitenni az instára meg ide-oda. :D
#36, az neked feléd egy gesztus, ha meghívnak egy esküvőre, nem pedig te teszel nekik szívességet. Oda mész egy esküvőre amit valaki nagy gonddal megszervezett, kifizette a kaját, stb. akkor nem te hozod a szabályokat. Ja, és ha bárkinek az az esküvőjére beállítanál melegítőben 2 percbe se telne, hogy kihajítsanak.
Ha már ott tartunk, hogy a "magamfajtát" be sem engednéd az esküvődre, van egy rossz hírem... te vagy az első, akitől ekkora baromságot hallok, ezért attól tartok, azon az esküvőn nem sokan lennének.
Nem lennék kiadva, ahogy írod, a képek instrára meg ide-oda való kipakolgatását meg meghagyom neked.
Igen, egy gesztus, csakhogy ettől függetlenül nem ő fogja megmondani, hogy mit vegyek fel. Szimplán nincs joga hozzá.
Az pedig lehet, hogy az esküvőmön kevés ember lenne, de azok legalább normálisak lennének...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!