Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon bánt, ahogy a testvérem...

Nagyon bánt, ahogy a testvérem viselkedett az esküvőnkön. Szóljak neki erről utólag? Vagy ha akkor nem mondtam semmit, már ne?

Figyelt kérdés

Júliusban tartottuk, azóta vissza-visszatér ez nekem.

Már azzal kezdődött, hogy ő más koszorúslány ruhát szeretett volna, mint a többiek. A ruhák elől zártabbak voltak, ő mindenáron egy mélyebben dekoltáltat akart, de mondtam, hogy én egyforma ruhákat szeretnék és amúgy az is nagyon jól állt rajta. Végül belement, hogy akkor legyen egyforma. Az esküvő előtt odaadtuk mindenkinek a ruhákat, majd az esküvő napján kiderült, hogy ő a felső részét átszabatta olyanra, ami neki tetszik...

A szertartás után a koszorúslányok átöltöztek, ő olyan ruhát vett fel, amivel egyértelműen "túlöltözött". Lehet, hogy én vagyok a háklis, de sok képen olyan, mintha ő lenne a menyasszony és ott is kérdezték a barátnőim, hogy itt lesz majd még egy esküvő az este folyamán, vagy mi?

Egész este parádézott, hogy rá figyeljenek, aztán hajnalban, mikor már kevesebben voltunk, összeszedte a csapat egy részét, hogy ők mennek napfelkeltét nézni. Mondtam, hogy menjünk akkor mindannyian, erre hogy jajj ennyi embert ő nem akar oda.

Utólag az is kiderült, hogy csókolózott egy barátnőmnek a párjával is az este folyamán.

Utána mi nászútra mentünk, próbáltam ezeket elfelejteni, de igazából nagyon bánt, hogy akkor is miatta főtt a fejünk.

2021. aug. 17. 08:41
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
67%

Le lehet pontozni, de én a helyedben tönkretenném az ő esküvőjét a jövőben, ahogyan ő tette a tiéddel. Mondjuk, én még lehet ott helyben az esküvőn kiosztottam volna és kitettem volna a szűrét, de hát annak már mindegy.

Mondd meg neki utólag, ha szeretnéd, vagy én a helyedben megszakítanám a kapcsolatot, nekem egy ilyen k testvérre nincs szükségem. Menjena pics@ba.

2021. aug. 17. 10:07
 22/48 anonim ***** válasza:
83%
Csak egy kérdés: akkor a kérdező mitől lenne különb, ha tönkretenné a tesója esküvőjét? :)
2021. aug. 17. 10:29
 23/48 anonim ***** válasza:
77%
Szüleitek mit szóltak?
2021. aug. 17. 10:53
 24/48 anonim ***** válasza:
58%
Napfelkeltét nézni lagzi hajnalán, ez is ilyen amerikai majomkodás vagy mi? Ilyenkor általában elköszönünk a vendégektől, sütit, tortát adunk a vendégeknek, zenészeknek. Hány éves a hugod, mert ha nem 16,akkor nincs mentség a viselkedésére.
2021. aug. 17. 11:29
 25/48 anonim ***** válasza:
4%
Tévedésben élsz 20-as. Teljesen mindegy, ki szervezi az esküvőt, csakis a vendégnek van joga eldönteni azt, hogy milyen ruhát hajlandó felvenni.
2021. aug. 17. 11:48
 26/48 anonim ***** válasza:
87%
A tesód röhejesen viselkedett. Ki kell röhögni. Azt utálják az ilyenek, azt hiszi, ő volt ott a sztár. Beszélj vele, de azt mondd el neki, hogy sajnálod, hogy ilyen nevetségessé tette magát, mindenki rajta röhögött és azóta is, szóval ezt csúnyán benézte.
2021. aug. 17. 11:53
 27/48 anonim ***** válasza:
92%

Te élsz tévedésben. Aki vendég (tehát odamegy egy bizonyos rendezvényre - főleg, ha kiemelt szerepben, pl. koszorúslányként!), az vállalja, hogy úgy öltözik fel az alkalomra, ahogyan illik, ahogyan elvárják tőle.

Ha nem vendég, akkor tényleg azt "vesz fel a saját testére" :D, amit csak akar.

2021. aug. 17. 11:55
 28/48 anonim ***** válasza:
86%
Már akkor elküldtem volna amikor megjelent az átszabott ruhában, de minimum nem engedtem volna a többiekkel vonulni. A túlöltözénél meg vegképp elzavartam volna.
2021. aug. 17. 11:59
 29/48 anonim ***** válasza:
4%
Te élsz tévedésben. Aki esküvőt szervez, az vállalja, hogy a vendégek olyan ruhában jönnek, amilyenben akarnak. Ha van vendég, ha nem, azt vesz vesz fel a saját testére, amit akar. :-)
2021. aug. 17. 12:25
 30/48 anonim ***** válasza:
95%
#29, ez marhára nem így van. Ha valaki meghív az esküvőjére, akkor köteles vagy betartani az illemtani szabályokat, ilyen a viselet. De gondolom te melegítőnadrágban szoktál esküvőre járni, bár ha ilyen tájékozatlan vagy, nem hinném, hogy jártál már esküvőn.:)
2021. aug. 17. 13:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!