Mennyit segít nektek a párotok, ha nem lakik veletek, de hétvégente mindig ott van, és hétköznap is 1 2 napot?
Kerdezo!
Ha annyira faj az a par forint, akkor hagyd el.
Miert csak akkor kolt , ha muszaj? Szegeny ember?
Ferfi vagy no?
Nem irtad.
Utolsó, milyen pár ft? Most voltam boltban, kb. ezer ft az idénygyumolcs kilója, a többi élelmiszer ára is az egekben. A pasi minden hétvégét ott tölt, ott eszik, használ mindent. A hétvégéken felül még hetkozben is ott van 1-2 napot. Hozzá nem mehetnek, írja a kérdező.
Az ilyennek, mint ez az élősködő, nem pár való, hanem egy sugarmami, aki fizet mindent, csak legyen mellette valaki. Lehet itt szidni a kérdező csajt, de ő az, akit jelen pillanatban lehúznak. Nem arról van szó, hogy vettem neked egy kiflit, add meg az árát, hanem havonta legalabb 30-40 ezer Ft-ról biztos. Nekem egymagamnak egy sima bevásárlás 3-4 napra 10 ezer Ft.
A kérdező gondolom, nem itt vergődne, ha valamilyen szinten kárpótolná a pasi.
Én biztosan nem itt kérdezgetnék, hanem vele beszélnék. Nem kevés időt van ott a pali. Nem arról van szó, hogy hetente egyszer ott vacsorázik, és akkor kérjük el az árát,mert az tényleg gáz. Azért vannak a csajnál, mert ott lehetnek, de ez nem azt jelenti, hogy mindent a csajnak kell fizetni.
Aki nem érti ezt a kérdést, vagy nagyon jól áll anyagilag, vagy az életben nem vásárolt még be. Vagy olyan típus, mint a kérdező pasija.
Na na...lassabban ! En le se allok olyannal, akit en etetek allandoan.
Nem derult nekem ki, vagy nem fugyeltem , hogy no vagy ferfi.
A kerdezi egy ideje igy van, vele kellene beszelnie, vagy eddig kellett volna.
Kajat vigyen a pali is, de a rezsizes azert mar gaz !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!