Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyit segít nektek a párotok...

Mennyit segít nektek a párotok, ha nem lakik veletek, de hétvégente mindig ott van, és hétköznap is 1 2 napot?

Figyelt kérdés
Főként anyagi részére gondoltam, ilyenkor vendég nálatok, vagy ad valamennyit a rezsibe?
2021. aug. 1. 12:27
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Egyáltalán minek más párok magánéletébe beleszolni?
2021. aug. 1. 22:16
 22/33 anonim ***** válasza:
73%
19es, akkor ő se vett neked még semmit igaz? Egy kiflit se amit nem fizettél ki? Egy szál virágot se?
2021. aug. 2. 05:54
 23/33 felkelhetetle ***** válasza:
69%
22 Én eddig, mindig mindent kifizettem neki, majd ha lesz házasági szerződésünk, akkor lehet közösködni, addig mindenki a maga ura, le is út fel is út...
2021. aug. 2. 11:54
 24/33 anonim ***** válasza:
71%
Tömény romantika 😆
2021. aug. 2. 11:56
 25/33 anonim ***** válasza:
100%
Alap lenne, hogy vásárol néha és együtt végzitek a házimunkát, ha egész nap és hétvégéken is ott van, gondolom néha mosni is kell rá. Rezsit azért nem firtatnám. De nem kell mindig nálad találkozni, mert így hamar kényelmes lesz a kaja, szex, ő meg nem hív meg sehová? Nyitva van minden vigyen el ide-oda.
2021. aug. 2. 13:15
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
23, veled én is írnék házassági szerződést. Minden házaság előtt szerzett dolgom csak az enyém, házasság után pedig ugyan úgy külön kassza. Rezsi, ha van hitel, étel, gyerek dolgai felesbe, maradékkal mindenki azt csinál amit akar. Akkor is ha neked elmegy erre az összes pénzed nekem meg marad még pár száz ezer.
2021. aug. 2. 15:40
 27/33 anonim ***** válasza:
71%

Kerdezo!

Ha annyira faj az a par forint, akkor hagyd el.

Miert csak akkor kolt , ha muszaj? Szegeny ember?

Ferfi vagy no?

Nem irtad.

2021. aug. 3. 13:56
 28/33 anonim ***** válasza:
96%

Utolsó, milyen pár ft? Most voltam boltban, kb. ezer ft az idénygyumolcs kilója, a többi élelmiszer ára is az egekben. A pasi minden hétvégét ott tölt, ott eszik, használ mindent. A hétvégéken felül még hetkozben is ott van 1-2 napot. Hozzá nem mehetnek, írja a kérdező.

Az ilyennek, mint ez az élősködő, nem pár való, hanem egy sugarmami, aki fizet mindent, csak legyen mellette valaki. Lehet itt szidni a kérdező csajt, de ő az, akit jelen pillanatban lehúznak. Nem arról van szó, hogy vettem neked egy kiflit, add meg az árát, hanem havonta legalabb 30-40 ezer Ft-ról biztos. Nekem egymagamnak egy sima bevásárlás 3-4 napra 10 ezer Ft.

A kérdező gondolom, nem itt vergődne, ha valamilyen szinten kárpótolná a pasi.

Én biztosan nem itt kérdezgetnék, hanem vele beszélnék. Nem kevés időt van ott a pali. Nem arról van szó, hogy hetente egyszer ott vacsorázik, és akkor kérjük el az árát,mert az tényleg gáz. Azért vannak a csajnál, mert ott lehetnek, de ez nem azt jelenti, hogy mindent a csajnak kell fizetni.

Aki nem érti ezt a kérdést, vagy nagyon jól áll anyagilag, vagy az életben nem vásárolt még be. Vagy olyan típus, mint a kérdező pasija.

2021. aug. 3. 14:24
 29/33 anonim ***** válasza:
91%

Na na...lassabban ! En le se allok olyannal, akit en etetek allandoan.

Nem derult nekem ki, vagy nem fugyeltem , hogy no vagy ferfi.

A kerdezi egy ideje igy van, vele kellene beszelnie, vagy eddig kellett volna.

Kajat vigyen a pali is, de a rezsizes azert mar gaz !

2021. aug. 3. 14:44
 30/33 anonim ***** válasza:
75%
Mi együtt lakunk, de semmiben sem segít. Csak a gyerek miatt vagyok vele.
2021. aug. 4. 09:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!