Hol tudnék hétvégente vagy akár hétköznap öt után önkénteskedni?
Figyelt kérdés
2019. jan. 6. 23:11
1/9 anonim válasza:
Megbolondultàl? Vagy minek akarsz ingyen dolgozni? Otthon nincs dolgod?? Én inkàbb itthon munkàlkodok mint màsnak ingyen. De làsd kivel van dolgod, hozzàm jöhetsz önkénteskedni ha nagyon akarsz.
2/9 A kérdező kommentje:
Mily nagylelkű vagy.
Te nem azorulsz rá. Az önkéntesség azon formáját akarom gyakorolni, aki a rászorulóknak segít, nem pedig a magadfajta egán fszfejeknek:D
2019. jan. 7. 14:31
3/9 A kérdező kommentje:
Egomán*
2019. jan. 7. 14:32
4/9 anonim válasza:
Ha Budapesten èlsz,akkor a Mozgássèrültek Rehabilitáciòs központja.
5/9 A kérdező kommentje:
Android0085475422578
"Te h*_lye b*lf*_sz,csicska veréb:D"
Köszönöm ezen privát üzenetet, szerintem bőven minősítetted ezzel magad:D Amúgy, a vessző mögé teszünk szóközt, érettségid van?:) Fröcsög a rosszindulat belőled, tipikus megkeseredett alak lehetsz, hogy még egy önkéntességről szóló kérdésbe is belekötsz, és még én vagyok a h*lye... gratulálok. Légy oly kedves nem zaklatni és kötekedni privátban. Köszönöm.
Neked viszont tényleg köszönöm előző válaszoló. :)
2019. jan. 7. 20:36
6/9 Metionin válasza:
Ha szereted az állatokat, akkor állatmenhelyen. Ahova én járok, esténként is lehet menni segíteni, hétvégén meg sétáltatni.
7/9 A kérdező kommentje:
És ez pontosan hogy működik? Besétálok es mondom, hogy önkénteskedni szeretnék? Vagy van ahol meghirdetik ezeket és pályázni kell rá?
2019. jan. 7. 22:13
8/9 A kérdező kommentje:
Mr droidnak üzenem, hogy nem olvasom el az üzeneteit, mert egy nyomorult. Szálljon le erről a kérdésről, online magukat kiélő aggresszív autistákkal nem foglalkozom.
2019. jan. 7. 22:42
9/9 Metionin válasza:
Én anno rájuk írtam fészen hogy mehetek-e sétáltatni, mert meg van szabva a sétaidő/nap és van amikor elmarad emberhiány miatt. Utána szóltak hogy lehet menni hétköznap este is, csak én akkor dolgozni szoktam. Azóta már vannak külön kutyák akikkel foglalkozom, hozzájuk a megadott időn kívül is járhatok, mert nem kell kihozniuk nekem, kihozom én akit akarok. Szóval a legtutibb ha rájuk írsz és megmondják hogy mire mikor van lehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!