Veszélyes lehet ilyen helyen önkénteskedni? 16/L
Olyan helyen kezdtem el önkénteskedni, ahol szinte csak roma közmunkások dolgoznak, kettő nem roma származású férfi van, velük nagyon jóba vagyok, mindig mellettük vagyok. A projektvezető szintén nem roma, de csak ritkán van a telephelyen, illetve 3 nő van, de ők sosem dolgoznak velünk, mindig kicsit messzebb vannak tőlünk. Én nem vagyok fajgyűlölő, ezek az emberek rendeseknek látszanak, de pl. ma is hallottam arról beszélni őket, hogy a börtönben milyen volt, stb. illetve lopási technikákat osztottak meg egymással. Őszintén, kicsit beparáztam. Eleve is mindig bámulnak, ha leguggolok, egyből kapják is oda a fejüket.
Eljöjjek onnan? Vagy csak paranoiás vagyok? Azzal a 2 férfival jól megvagyok, és a munkát meg szeretem csinálni.
én nem maradnék ott. nem azért mert rasszista lennék, hanem mert ezek után nem érezném magam biztonságban.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!