Benzinkúton dolgozni veszélyes?
Igen, eléggé.
Én már voltam kutas és jöttek rám késsel bolgár cigányok éjszaka.
Elhajtásom nem volt szerencsére, csak kollégámnak. Neki 48 rugója bánta.
Amúgy meg rettenetesen undorító férgek járkálnak be, akikkel jópofiznod kell még akkor is, ha azok a lábukat törlik beléd. Ilyen M. Ricsike-féle egybenyakú, agresszív, tahó állatokra gondolok. Ezek éjszakánként a kútra járnak és a hátsó parkolóban intézik kétes ügyleteiket, ott adják-veszik a kábszert, gyakran bemennek a shopba is belőve és akkor tiéd a felelősség. Ahol én melóztam, egyszer bement három ilyen izomgyökér, már volt mindegyikben anyag és elkezdték fellökdösni a polcokat, levertek mindent, balhézni akartak. A shopos csaj elkezdett bőgni, én meg ott voltam egyedül a három barom ellen. Na most akkor mit csináltam volna, hívtam a rendőröket, mert mást nem tudtam. Azok meg odaértek 3/4 óra múlva, amikor már elmentek és nem lett belőle semmi, mert voltak kapcsolataik. A főnök meg velem ordítozott utána másnap, hogy miért nem állítottam le őket. Mondtam neki, hogy köszi. Onnantól kezdve vittem magammal mindig vascsövet a melóba.
Na, nem is bírtam sokáig, két év után otthagytam a franzba a helyet. Soha többet nem megyek kútra. :D
Igen, az éjszakás műszak necces. Nekem volt hogy egy fazon bedobta kővel a fotocellás ajtót mert nem akartam harmadszor is beengedni (hulla részeg volt és mindenáron xy cigit akart de nem volt az a fajta) és velem akarták kifizettetni a kárt. Aztán volt aki ki akart rabolni és elfutott amikor kivettem a pult mögül a bézbózütőt. Illetve egyszer jött egy szintén részeg fickó, kötekedett, kitessékeltem és kizártam, erre visszajött egy nagy késsel és ordibált hogy megvár amíg kijövök és "bélem ontja". Záráskor úgy szöktem ki a hátsó ajtón, a biciklimet is ott hagytam mert az a fickó látóterében volt még.
Meg egyszer egy strici jött be 3 kvával és próbált rábeszélni hogy hadd jöjjenek be a wc-be dugni pár kuncsafttal, fizet érte x összeget, nem kell azt a főnökömnek tudni.
Az ilyen fuxos cigány aki éjszaka jön tankolni és próbál fizetés nélkül lelépni, teljesen átlagos volt, meg a tolvaj cigányok akik bejönnek 4 gyerekkel és amíg a gyereket figyeled hogy mit rámol, ők nézik hogy mi van a pultban (vagy fordítva).
Fél évig éjszakáztam benzinkúton, ezek voltak de a régebben ott dolgozók szerint olcsón megúsztam, ők láttak durvábbakat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!