Jelenleg egy benzinkúton dolgozom. Rajta vagyunk a baba dolgon. Azt hallottam, hogy mivel ez a munkakör veszélyes üzemnek van kikiáltva az első héttől táppénzre kell mennem. Tényleg így van?
Figyelt kérdés
2008. máj. 26. 10:32
1/3 anonim válasza:
En csak jozan esszel gondolom, h ha a shopban vagy, dolgozhatsz. Ha a kinti benzingozben lennel, szerintem az lenne a baj.
2/3 anonim válasza:
Igen, ez veszélyes munkakör. Én egy gyorsétteremben dolgoztam, és nekem is táppénzre kellett mennem, mivel ugye egész nap állni kell, pakolni, ja, meg sokszor létrára is állni. Ez már veszélyesnek számít. A benzinkút alapból magas rizikófaktorral büszkélkedhet. Szóval indokolt a táppénz. Igaz, nekem azt mondták, hogy 3 hónapig dolgozhatok, de én két hónaposan elmentem már táppénzre, mert nagyon fáradékony lettem, az állás is nehéz volt. Én nem bántam, hogy elküldtek táppénzre, jól elvoltam, amíg még bírtam a mászkálást.
3/3 anonim válasza:
Szerintem az üzemorvost kérdezd meg, munkakörödtől, munkaidődtől, nagyon sok mindentől függ. Ez így nem igaz, hogy a benzinkúton minden munka veszélyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!