Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyit segít nektek a párotok...

Mennyit segít nektek a párotok, ha nem lakik veletek, de hétvégente mindig ott van, és hétköznap is 1 2 napot?

Figyelt kérdés
Főként anyagi részére gondoltam, ilyenkor vendég nálatok, vagy ad valamennyit a rezsibe?
2021. aug. 1. 12:27
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
84%
Aki fel van háborodva: nem arról van szó, hogy néha felugrik, és ilyenkor a kérdező számláz neki, hanem, ha elolvasod, minden hétvégén ott van, sőt azon felül is még 1-2 napot hétvégén is. Én biztos nem fizetném igy senkinek a fél életét.
2021. aug. 1. 13:09
 12/33 anonim ***** válasza:
78%
1-2 napot hetkozben
2021. aug. 1. 13:10
 13/33 anonim ***** válasza:
65%

#4: jesszus! Téged aztán szépen kihasználnak :D

Főzöl takarítasz a lakásában? Vagy csak viccelsz?

2021. aug. 1. 13:11
 14/33 anonim ***** válasza:
79%

11!

Akkor találkozzanak a parkban es elotte mindenki begyen maganak a teszkoban enni es inni.

Max szexelni jarjanak fel. A parkban meg mindenki a sajat telefonjan nezze a filmet.

Ennyi.😄😄

2021. aug. 1. 13:15
 15/33 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ideális esetben ha nem laktok együtt, akkor mindketten átjártok a másikhoz. Mi úgy szoktuk, hogy egyik hétvégén én megyek, másikon ő jön. Nem számoljuk a filléreket. Ha megyünk valahova, egyszer ő hív meg, egyszer meg én őt. Nem szoktuk külön megbeszélni, lazán kezeljük. Szerintem az egyensúly idális esetben magától kialakul.
2021. aug. 1. 13:18
 16/33 anonim ***** válasza:
28%

Dehogy használ..

Még én érzem kellemetlenül magam,hogy állandóan munkásruhában melózik a ház körül.

Tegnap 3 órát fűkaszált a legnagyobb melegben.

Én tök szívesen főzök vagy pucolok ablakot,hogy viszonozzam valahogy.

2021. aug. 1. 13:23
 17/33 anonim ***** válasza:
17%

Ő szokott mosogatni heti 1-2 alkalommal, plusz pár apróság, minden másról én gondoskodom, anyagi és nem anyagi tekintetben is. Heti 5-6 napot vagyunk együtt.

(Félreértések elkerülése végett én vagyok a férfi)

2021. aug. 1. 13:58
 18/33 Metionin ***** válasza:
78%
Mikor így voltunk, a hétvégi kajába adott vagy hozta a hozzávalót, illetve elmosogatott, pakolt maga után.
2021. aug. 1. 15:01
 19/33 felkelhetetle ***** válasza:
80%
1-es vagyok, én mindig pontosan csak annyit fizetettek ki vele, amennyit elfogyaszt nem számolok fel magamnak hasznot, muszáj, hogy ki legyen egyenlítve egy kapcsolat különben, jönni fognak a gondok.
2021. aug. 1. 15:25
 20/33 A kérdező kommentje:

Nincs penzetek, hat szereztek magatoknak. Szanalmas es undorito.'

Viszont akkor az a része is, hogyha nekem van pénzem, és más úgy gondolja vendég mindig, és csak akkor költ ha már muszáj (ugye nálam nem kell)

Én nem járok hozzá, mert ők sokan laknak együtt, én pedig egyedül és itt kényelmesebb.

2021. aug. 1. 16:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!