A barátom megvert. Ennyiben hagyjam?
Tegnap szép foltokat sikerült szereznem, ugyanis ok nélkül összevert az azóta volt barátom. Nem az fáj, hogy szakítottunk, hanem, hogy engem bántottak. Nem akarok visszavágni, meg ilyesmi, de nagyon bánt lelkileg, hogy ezt tette velem. Szerintetek mi lenne a helyes? Mit tegyek? Megalázva érzem magam.
19/L
A szüleim sosem bántottak. Csak nincs köztünk erős szál, ahogy mondtátok. Elvagyunk, nem veszekszünk, de más nem nagyon történik. Tudom, hogy szeretnek, de nem érzem azt, hogy kiállnának értem. És ezt be is bizonyították. Oké, hogy betöltöm lassan a 19-et, de nem 19 évre szül gyereket...
Persze a termetem is törékeny 48 kg 162 cm... nem nehéz lefogni.
Köszönöm! Nagyon sajnálom! Az is baj, hogy egyáltalán nem nézné ki belőlük az ember. Nem gondoltam én sem, hogy megtörténhet.
Írtam vissza privátot annak aki felajánlotta a segítséget!
Csak azt nem értem, miért nem jelented fel.
Ha nem teszed meg... most mondjam, hogy legközelebb megérdemled?
Ezt most komolyan mondod, hogy az apád nem lép semmit még így sem, hogy látszik a nyoma, hogy bántalmazott a lakásotokban valaki????
Biztos vagy benne, hogy felfogta, mi történt veled? Állj oda elé és mutasd meg a foltokat. Nem tudom felfogni, hogy ilyen szülők vannak.
Apámat nem értem. Tudja nagyon jól mi történt. Tudja, hogy a kezem nagyon fáj, de még az állatok ketrecét sem segített kitakarítani. Tudja nagyon jól, hogy mi történt, mégsem tett semmit. Én hevesebb reakcióra számítottam, mivel ebben a szituációban ez lett volna a helyes. De mintha mi sem történt volna. Nagyon rosszul esik.
A majd leendő apukának pedig üzenem, hogy remélem nem kerül ilyenre sor, de ha ne adj Isten mégis, akkor semmiképpen ne hagyja elmenni a srácot megtorlás nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!