Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ereztetek hogy semmi értelme...

Ereztetek hogy semmi értelme az eleteteknek mert kb nincs benne senki ?

Figyelt kérdés
A nővéremmel nem jó a kapcsoalt , apu meghalt már. Anyukám beteg . Párom két éve nincs 🥲 picit kezd sok lenni

2021. júl. 31. 16:02
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Nem tudom…. Ezt nem érzem megoldásnak
2021. júl. 31. 19:44
 12/17 anonim ***** válasza:
59%
Én kb születésem óta így vagyok ezzel, de mégse vagyok bánatos.
2021. júl. 31. 20:58
 13/17 anonim ***** válasza:
Persze, de ilyen lapot osztott az élet, ez van.
2021. júl. 31. 21:47
 14/17 anonim ***** válasza:
75%

Mostanában egyre többször érzem így magam.

A baráti kapcsolataim elhaltak, barátnőm sosem volt, ismerkedés nehézkesen megy (pl Tinderen jobbra se húznak, munkahelyen sokszor nem is köszönnek vissza stb). Többen cikiztek (már a saját nagymamám is!) amiatt, hogy miért nincs barátnőm. Hát vakon miért. Ronda vagyok.

A távoli rokonokkal rég megszűnt a kapcsolat, de a szűkebb értelemben vett családom is szétesőben van a kapcsolat (nagynénik, unokatesók).

Értéktelennek érzem magam néha.

21F

2021. júl. 31. 22:31
 15/17 anonim ***** válasza:
79%
Nekem van, szülők, pár, gyerekek, barátok, mégsem látom értelmét az életemnek
2021. aug. 1. 01:43
 16/17 A kérdező kommentje:
Rossz ezeket olvasni . De valahol megnyugtató hogy másnak is rossz erzes hisz valahol tényleg mindannyian ugyanugy működünk . Vagyunk családi kapcsolatokra , szerelemre , gyereknemzesre. De valóban nem mindegy hova születünk mit dob az élet. Persze tehetjük jobbá ezzel azzal , de nem ugyanolyan, a lényeget sosem fogja pótolni 🤐🥲
2021. aug. 1. 08:17
 17/17 anonim ***** válasza:
79%

Szia. Nem vagy egyedül, de ne aggódj, mert az események mindig változnak. Ilyen esetben ez jó hír, nem?:)

Amúgy én 1 éve tettem túl magam egy lelkileg bántalmazó kapcsolaton (az utóhatásait még néha érzem), anyum alkesz, más emberekkel pedig egyáltalán nem érintkezem. Az az, nincsenek barátaim sem és így teljesen feleslegesnek látom az életem. Álommunkám TALÁN van, de egyáltalán nincs tehetségem hozzá, sem képzés arra. Más munkára pedig nem vágyom… “Érdekes” lesz az első munka kezdésem.:)

Amúgy az utolsó válaszodat olvasva én egyáltalán nem vágyom gyermekre. Férj, élettárs már más tészta. Az jöhet. Valójában, ha legalább egyetlen egy ember őszintén szeretne a világon, nekem bőven elég lenne a túléléshez. Most csak sodródom az árral. Meglátjuk hova visz.

2021. aug. 1. 17:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!