Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Anya nem...

Mit csináljak? Anya nem csinál semmit. Nem főz nem süt nem takarít, Képes volt felfogadni egy takarítónőt is.

Figyelt kérdés
Felajánlottam hogy ne hívjunk takarító nőt, mert én akarok takarítani ez olyan rossz érzést kelt bennem, mert nem szeretem ha egy másik embert kihasználnak.. Mindig segítek Andinak, mert mindig ő akarja elrakni a fehérneműimet.. És egy kicsit zavar.. Hogy vegyem rá anyát hogy háziasabb legyen?? Köszönöm a válaszokat 17L
2010. aug. 27. 19:44
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként ha ennyire zavar ez téged, akkor csinálhatod te is. Dumálni könnyű :)
2010. aug. 27. 20:16
 22/34 A kérdező kommentje:
Igen értem, csak akkor is rossz.. nem szeretem nézni, Anya nem dolgozik.. mindig csak autókázik vásárol, stb.. ÉS azért vágynék arra hogy egy kicsit együtt legyünk úgy értem hogy megtanít főzni, sütni.. És hogy nem egy idegen turkál a cuccaink között..
2010. aug. 27. 20:17
 23/34 A kérdező kommentje:
Én akarom is, segítek neki.. párszor főztem vele, mindig mondja mit hogyan kell csinálni.. Segítek wc-t pucolni meg minden..
2010. aug. 27. 20:18
 24/34 anonim ***** válasza:

Csinálhatja ő is, persze, de akkor sem normális, hogy az anyját ennyire nem érdeklik az otthoni dolgok. Vagy hogy nincs is igénye a normális ételre satöbbi. Szerintem például tiszta jó dolog sütni egy sütit, aminek aztán örül az egész család. És én is mindig irigyeltem azokat a lányokat, akik pl mesélték, hogy karácsonykor együtt sütik otthon a beiglit - anyukám azt se tudná, hogyan álljon neki; szerencsére apukám szeret sütni.

20:06 voltam

2010. aug. 27. 20:22
 25/34 anonim ***** válasza:

Ha ugy gondolod, hogy nem keritek a bejaronot, akkor Te vegezd el helyette a tenni valokat!

Talan Anyukad mar nem fiatal es O erzi, hogy mit bir, es mit tud elvegezni, mi az amit meg elakar vegezni, ehhez Neki joga van.

Tehat az O reszerol ez megoldott, es jot tett egy emberrel, Akit alkalmaz,hiszen igy plusz kereseti lehetoseget adott.

Szerintem, ha Neked ez a helyzet nem tetszik akkor vedd at, vagy segits be a bejarononek pl. de Neki hidd el, hogy

nem megalazo, mivel a munka nem szegyen, s gondolom, hogy

ezt csak Te latod igy.

2010. aug. 27. 20:22
 26/34 anonim ***** válasza:
65%

hát, a lélegzetem is elállt ettől a történettől, és nem igazán értek egyet a többi hozzászólással.

nagyon is átérzem, amit írsz, kérdező.

gondolom, téged az bánt a legjobban, hogy a te anyukád nem szeret anyuka lenni, és nem szereti azokat a dolgokat, amelyek az anyasággal együtt járnak, mintegy megtestesítik az anyaságot.

feltételezem, ezen a tortán már csak az eperszem, hogy hogy beszél az alkalmazottal, vagy hogy a takarítónő a személyes cuccaidhoz nyúl munkája folytán. gondolom, ezt megalázónak érzed a magad és a takarítónő szempontjából is. valóban igaz: az alkalmazott pénzt kap a munkájáért, és erre szüksége is van - ezért csinálja, úgyhogy ő valószínűleg ezt a helyzetet kicsit másképp ítéli meg.

azt nem tudhatjuk, hogy anyukád miért ilyen: hogy mindig is ilyen volt (kicsit lusta, nem igazán találja örömét a családi életben), vagy idővel lett ilyen. lehet, hogy korábban mindent megcsinált, csak aztán, amikor látta, hogy nem kap hozzá elegendő támogatást, bemondta az unalmast.

erre, mint nálad idősebb és talán tapasztaltabb, azt tudom mondani: a családi élet nem mindenkinek való. ma már egy nő felvállalhatja, hogy nem akar gyerekeket, nem akar háztartást - régen ilyen nem volt. fel sem merült, hogy nem. csak aztán ilyen dolgokban kibukik a dolog.

de félre ne érts: ez nem jelenti azt, hogy ne szeretne benneteket vagy ilyesmi. ez biztos nincs így! csak annyi van, hogy talán vmi erősebb impulzusra, valamire szüksége lenne, hogy magához találjon.

2010. aug. 27. 20:25
 27/34 anonim ***** válasza:

"ÉS azért vágynék arra hogy egy kicsit együtt legyünk úgy értem hogy megtanít főzni, sütni.." Aha, értem, akkor itt van a kutya elásva. Arra vágysz,hogy Anyukád törődjön veled, több időt töltsetek együtt, és ezt valamiért közös házimunka, főzés formájában képzeled el. Csak tudod a barátnőm, akinek az anyja tökéletesen megfelel a háziasszony ideálnak, szintén úgy érzi, hogy nem törődik vele az anyja, nem beszélget vele, semmi. A családdal sem törődik általában véve, csak mos-főz-takarít.

Fogadd el, hogy Anyukád nem egy házitündér-típus. Másképp is lehet közösen időt eltölteni. Sok lény mit nem adna azért, ha CSAK ÚGY beszélgethetne, vásárolgathatna az anyukájával. A leírás alapján Te ezt simán megtehetnéd.

2. lap utolsó (29/N)

2010. aug. 27. 20:28
 28/34 anonim ***** válasza:
lény = lány
2010. aug. 27. 20:28
 29/34 A kérdező kommentje:
Anya előtte sem csinált semmit, 2 évesen bevágott a bölcsibe igen én megalázónak érzem hogy a cuccaim között turkál bugyik stb.. És köszönöm hogy valaki megért.
2010. aug. 27. 20:32
 30/34 anonim ***** válasza:
De dolgozik? (Mármint van munkahelye?)
2010. aug. 27. 20:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!