Szeretnék egy takarítónőt és egy gyermekfelügyelőt heti néhány órára, egyben megoldható?
Hallottatok már ilyenről?
Most megbeszéltük a párommal, hogy megengedhetjük magunknak, hogy keressünk egy ilyen nőt, de van olyan, aki mind a kettőt vállalná?
Nem vagyok jártas ez ügyekben, fogalmam sincs hogyan működik. Ügynökségen keresztül érdemes?
A leinformálhatóság miatt kérdem, mert azért csak 3 éves gyermekemre vigyázna és a lakásunkba is beengedném ugye a takarítás végett.
Na ne azt gondoljátok, hogy lusta vagyok, csak a párom külföldön dolgozik, rokonok távol, egyedül nem tudok mindent megoldani, mert közben tanulok is, mellékesben itthoni munkát végzek, szóval nagyon kevés a szabadidőm :(
Nekünk is van ilyenünk, ő alapból kórházi nővérke a gyerekosztályon, de ugye az egészségügyben elég keveset keresnek, így sokan közülük vállalnak másodállást.
Unokatesómékhoz évek óta jár egy hölgy, takarít, ha kell, főz, plusz a gyerekre is vigyáz, mert unokatesóm is dolgozik.
Érdemes esetleg a játszótéri anyukák között kérdezősködni, nálunk is "szájhagyomány útján" terjed a gyerekvigyázó-takarítónők telefonszáma. :-) De sokszor hirdetnek is helyi újságban az ilyen munkát keresők, illetve te is feladhatsz egy hirdetést, hogy milyen munkaerőt keresel, biztosan sok választ kapsz, s kiválaszthatod a legszimpatikusabbat.
Megbízhatóság szempontjából viszont legjobb ismerőstől ajánlást kérni.
És milyen órabér az általános?
Most arra gondoltam, hogy hétfőn és csütörtökön kéne 2-2 óra takarítás, a gyermekemre vigyázni meg akkor, amikor nekem ügyeket kéne intézni, heti pár óra.
Egy árban lehet vagy más az órabér?
Én 500Ft/órára gondoltam, vagy ez kevés?
Ja, megyeszékhelyen lakunk, nem a fővárosban.
(Gondolom ott drágább lenne)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!