Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szeretnék egy takarítónőt és...

Szeretnék egy takarítónőt és egy gyermekfelügyelőt heti néhány órára, egyben megoldható?

Figyelt kérdés

Hallottatok már ilyenről?

Most megbeszéltük a párommal, hogy megengedhetjük magunknak, hogy keressünk egy ilyen nőt, de van olyan, aki mind a kettőt vállalná?

Nem vagyok jártas ez ügyekben, fogalmam sincs hogyan működik. Ügynökségen keresztül érdemes?

A leinformálhatóság miatt kérdem, mert azért csak 3 éves gyermekemre vigyázna és a lakásunkba is beengedném ugye a takarítás végett.

Na ne azt gondoljátok, hogy lusta vagyok, csak a párom külföldön dolgozik, rokonok távol, egyedül nem tudok mindent megoldani, mert közben tanulok is, mellékesben itthoni munkát végzek, szóval nagyon kevés a szabadidőm :(

2011. aug. 27. 07:42
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Egy ember, két feladatra, de nem egy időben.
2011. aug. 27. 21:41
 12/13 anonim ***** válasza:
Megyeszékhely, nálunk 1500.- a bébiszitter -bölcsödei gondozónő- és 1000.- a takarítónő órabére
2011. aug. 28. 06:16
 13/13 anonim ***** válasza:

Én végzettség nélküli, de 5 éáves tapasztalattal rendelkező háztartásvezető-gyerekfelügyelő, és kirándultató vagyok. Akár kisebb (5-8 ) tagu csoportokat is szoktam vinni kirándulni, stb...

A helyzet a következő általában "házvezetésért" 800-1000.-/h normális fizetni, aki olcsóbban vállalja tapasztalatból mondom, hogy nem hosszútávu, csak átmeneti munkát keres, amíg lesz jobb.

A gyermekfelügyelet az más minimum 1000-2500 közötti órabér a norma, MERT ha alakásban van csak a gyermekkel/gyermekekkel, akor természetesen kevesebb pénzért-kisseb a felelősség,de ha pl elvárás, hogy suli után játszótér, stb akkor pedig több pénzt kér, ami lássuk be ha a gyermekünk bisztonsága és fejlődése fontos számunkra akkor teljesen normális.

2012. márc. 9. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!