Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Rájöttem anyu megcsalja aput!...

Rájöttem anyu megcsalja aput! Beszélnem kéne vele vagy hagyjam hogy ők oldják meg hiszen felnőttek már?

Figyelt kérdés
Észre vettem hogy az elmúlt időben a szüleim kapcsolata megromlott én 19 éves vagyok a nővérem pedig 23 mindketten főiskolások vagyunk és egyre kevesebbet vagyunk itthon hétvégén pedig azért a család mellett jó látni néha a barátaim és persze mindkettőnknek ott a párkapcsolata is.Szóval tavaly télen kb. ilyen időtájt észre vettem hogy édesanyám sokat telefonál és mindig elvonul ha abba a városba járt ahol én tanultam nem szólt hogy ott van ne kelljen vonattal közlekednem. És lassan a nővérem is észre vette ugyan ezt amit én majd hosszas beszélgetés után mondtam neki hogy szerintem anyu meg csalja aput de azt mondta hogy áá anyu nem lenne rá képes! Én elkezdtem utána nyomozni nézegettem a telefonját stb... ha rákérdeztem hol volt miért csak most ért haza furán viselkedett és elkezdett kiabálni velem meg hogy semmi közöm hozzá és ne vonjam kérdőre amikor ezt láttam már biztos voltam benne hogy igazam lehet és félrelép!Aztán egy ideig nem tudtam mit tehetnénk és kifigyeltem hogy mikor és hol szokott telefonálni és felvettük a beszélgetést majd vissza hallgattuk tudom elég alattomos módszer de más lehetőség nem volt elég sok mindent hallottam amit lehet jobb lett volna ha nem tudok a faszi aki ráadásul apu haverja mindig fűzi hogy hagyjon itt minket mer állandóan ajándékokat küld apunak meg haverkodik vele közben meg szidja mint a bokrot! A minap találkoztam véletlen a pasival és eléggé rondán néztem rá szóval szerintem tudja hogy tudom meg be is szóltam neki valamit de már nem emlékszem annyira elfutott a méreg! Anyut teljesen befolyásolja és ha nem tudnak találkozni akkor anyuhoz nem lehet szólni mindenkivel duzzog csapkolódik stb..!Már gondoltam rá hogy megveretem vagy megfenyegetem a faszit de rájöttem ezzel semmit nem oldok meg a barátaim azt mondják beszéljek anyuval de azt mondta a telefonba ha kiderül akkor elmegy innét apu már gyanakszik régóta és próbált is beszélni anyuval erről de anyu mindig letámadja és szegény apu azt érzi hogy ő a hülye! Persze abban hogy anyu másfele kacsingat apunak is nagy szerepe van mert apu fura ember ezt most igy nem lehet leírni kedves aranyos meg jó szívű de nem tudja kimutatni az érzéseit és anyu meg eléggé érzékeny neki pont erre lenne szüksége! És ez a dolog már annyira elfajult hogy anyu állandóan aput szidja és csak a hibáit veszi észre pedig apu sokat változott mostanság!Már nem tudom hogy mit is kéne csinálnom!Anyut is megértem de aput is sajnálom és ez nekünk sem jó látni és hallgatni sem!Szerintetek mit kéne csinálnom mert én már semmit nem tudok?!
2008. dec. 9. 11:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
nm:o) remélem minden rendeződni fog!
2008. dec. 11. 14:07
 12/12 anonim ***** válasza:
Annyira utálom a ,,nincs semmi közöd hozzá, mint gyerek" klisét. Már hogyne lenne köze a gyereknek a szülei életéhez? A szülők minden döntése kihat a gyerek jövőjére, sorsára, lelki világára. Mindig a gyereken csattan az ostor. És vannak szülők sajnos, akik a gyerekeik előtt kefélnek félre...önző, g*ci módon. Tizenévesen a legsérülékenyebbek a fiatalok...jóhogy szar átélni egy ilyet... Na mindegy... Minden jót kislány!
2011. júl. 11. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!