Jogosan háborodott fel a húgom?
Húgom nemrég letette a jogsit, és szüleimmel úgy gondoltuk, hogy meglepjük őt egy új kocsival ( Audi A5). Az utóban semmilyen hiba nincs, sőt, ez a kedvenc autómárkája, mégis mikor meglátta akkor eléggé kiakadt. Idézem :
"minek vesztek TI nekem kocsit? Azt hiszitek, hogy csóró vagyok??" és felment a szobájába. Nem tudtuk mire vélni ezt, és eléggé sz@rul is esett nekünk, mert nem volt túl olcsó az autó.. Hugomnak még nincs rendes állása, kocsit saját erőből nem tudott volna venni. Nem tudom megérteni, miért nem örül, legalábbis az ő helyébe én biztosan ugrándoztam volna örömömben, hogy a családom ennyire figyelmes.. Szüleimmel azt beszéltük meg, hogy hagyjuk egy kicsit megnyugodni, majd meglátjuk mi lesz.
Szerintetek jogosan háborodott fel?
Vagy valamit elrontottunk?
Esetleg hogy tegyük jóvá?
Imadom a nagy pick up autokat sot leginkabb a hasonlo orias amerikai peldanyokat szeretem
Vezettem is
DE magnak nem vennek eleg lenne egy kicsi varosi futkarozo
Miert mert draga es a fenttartasa is draga
Egy kicsi auto sokkal kevesebbe kerul ja es tidok vele parkolni barhol ellenben ehy magy dog 6m hosszu autoval azinta alig
Leven az atlag parkolohely nem akkora autokra van tervezve 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!