Hogyan és főként hol érdemes "új" életét kezdeni egyedülálló anyukaként egy 1 év alatti babával?
7 év házasság után a férjem közölte,hogy válni akar mindenképp, nincs megoldás. A gyermekünk nincs 1 éves. Az országban nekem nincs rokonom , se barátaim, senki. Munkahelyem van, oda vissza tudnék menni de az Pesten van , ott pedig drágák az albérletek.
Merre induljunk, hol lenne érdemes letelepedni ?
Kérdező,most nehogy már a férjedhez alkalmazkodj!
Nem tetszik neki a családos,gondtalan élet,menjen csak. Ő ezt bevállalta.
Szóval elégedjen meg azzal,hogy ha évente 4-5-ször láthatja a gyereket.
Nyugodtan menj ki külföldre,a családod után!
Meg a gyereknek sem kell egy olyan apuka,aki csak bulizni akar.
Jobb lesz neki a szerető,gondoskodó nagyszülők,nagybátyák,nagynénik stb. társasága,mint egy bulizós,szeszélyes apuka.
Miert szivatod meg kulfoldon a babat?
En itt ereznem annak, rettegek elore, ha gyerekem lesz, es itt kellene iskolaba jarnia. Foleg ezzel az uj akcioval
Miért szivatnád meg a babát?
Külföldön legalább ott lesznek a rokonok,a családod neked is és neki is.
A babának egyáltalán nem kell egy ilyen apuka.
A nyelvet pedig el fogja sajátítani és barátai is uyganúgy lesznek.
26 vagyok
De azzal is megszivatod a babát ha nélkülöznötök kell. Apuka meg vígan éli életét. Akkor lenne jó apa ha hagyná a lakást nektek. De így én nem venném figyelembe. Adott volt neki egy családos élet, nem kell neki. Neked most magadat kell nézni, hogy legyen segítséged, legyen munkád, pénzed. Ha te rendben leszel akkor a babának is jó lesz, rendben lesz ő is( pl nem kell nélkülöznie) akármilyen munkát mellette nem is vállalhatsz, valaki kell segítség lehetőleg ingyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!