Hogyan és főként hol érdemes "új" életét kezdeni egyedülálló anyukaként egy 1 év alatti babával?
7 év házasság után a férjem közölte,hogy válni akar mindenképp, nincs megoldás. A gyermekünk nincs 1 éves. Az országban nekem nincs rokonom , se barátaim, senki. Munkahelyem van, oda vissza tudnék menni de az Pesten van , ott pedig drágák az albérletek.
Merre induljunk, hol lenne érdemes letelepedni ?
A külföldre költözés bennem is felmerült, de nem szeretnék én lenni a szemét aki miatt nem találkozhatnak. A babát szereti, szeretné is látni, tartani a kapcsolatot vele, csak másra vágyik, nem családos életre. Gondolom hiányoznak neki a bulik meg a gondtalan élet. Csak ezen nem most kellene már gondolkodnia... Na mindegy.
Igen, szeretnék később megteremteni én mindent a gyermekemmek. Szeretnék majd lakást venni , de tulajdonképpen most tényleg mindegy hova megyünk, mert semmi nem köt ide,csak az országba, egyelőre.
Elnézést kérek,hogy ilyen zavarosan fogalmazok és kissé érthetetlenül, még nagyon friss a dolog, sok mindent még nem beszéltünk át, csak a nagyobb dolgokat. Békében szeretnénk elválni az biztos, mert a gyerek a legfontosabb mindkettőnknek.
Sajnálom, ami veled, veletek történik.
Gyerek már valóban tud járni bölcsibe, vissza tudsz menni dolgozni.
Én az ingatlanotok árából jutó pár milliót nem költeném el albérletre, mert és ha elfogyott, akkor? Ott vagy, ahol a part szakad.
Én önerőként használnám fel egy pesti nem drága 1-2 szobás lakáshoz (tizen-millióért már lehet venni kislakást) és ha veszel mellé fel hitelt 20 évre, annak a törlesztője jóval kevesebb lesz mint az albérlet lenne, és a sajátodat fizeted, biztonságban vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!