Hogyan és főként hol érdemes "új" életét kezdeni
egyedülálló anyukaként egy 1 év alatti babával?
Figyelt kérdés
7 év házasság után a férjem közölte,hogy válni akar mindenképp, nincs megoldás. A gyermekünk nincs 1 éves. Az országban nekem nincs rokonom , se barátaim, senki. Munkahelyem van, oda vissza tudnék menni de az Pesten van , ott pedig drágák az albérletek.
Most hol laksz és miért szeretnél onnan költözni? Egyébként tényleg elég hülye kérdés. A világ minden kb pontján kezdhetsz új életet, attól függ mit akarsz. Milyen végzettséged van és mik a szempontjaid nagyjából egy ideális lakhelyről?
2021. júl. 7. 12:26
4/46 anonim válasza:
Hát, a saját lehetőségeidet neked kell mérlegelni, de leginkább ott, ahol tudsz is új életet kezdeni.
2021. júl. 7. 12:32
5/46 anonim válasza:
Külföldi származású vagy? Vagy az összes rokonod, barátaid kimentek külföldre?
2021. júl. 7. 12:40
6/46 anonim válasza:
Én ismerkedni kezdenék, és újra férjhez mennék.
2021. júl. 7. 12:41
7/46 anonim válasza:
A gyereket odaadnám neki, én meg új életet kezdenék.
2021. júl. 7. 12:45
8/46 anonim válasza:
És egy évvel ezelőtt még minden rendben volt? Ha nem akkor miért csináltatok gyereket?
2021. júl. 7. 12:50
9/46 anonim válasza:
Ha visszamennél dolgozni, addig ki vigyázna a babára? A férjed?
2021. júl. 7. 12:57
10/46 A kérdező kommentje:
Lehet félreérthető volt igazából város ötletre lennék kíváncsi ami kisgyerekkel nagyon jó lenne nekünk. Nincs kocsim . Albérletet is jó lenne ha találnék jó áron mert egyelőre szeretnék még itthon lenni , és szűkös a büdzsé. 230-250 ezer lenne havonta mindenre.
A férjemmel együtt terveztük a babát, együtt vártuk is, de a családos élet már nem tetszett neki. Azt mondta már nem boldog így, és nem is szeretné menteni a menthetőt.
Magyar származású vagyok, de minden ismerősöm , rokonom kint él külföldön.
Ahol most lakom az közös lakás a férjemmel, ezt eladjuk és mindenki megy amerre szeretne, ezért nem vagyok kötve sehová.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!