Mégis mi a fenét csináljak? Hogy legyek így boldog?
Egész életembe egy szerencsétlenség voltam, főleg most, ez a 2010es év tett be nekem, szerelmi dolog, közösség, furkáltak ki mindenhonnan és elegem van h csak a szenvedést kapom! Azt hittem a volt barátommal újra kezdhetjük a dolgot, de kiderült másba szerelmes, meg elég ingatag, és nem tud dönteni! Elegem van h senkinek sem kellek, semmire se vagyok jó, pedig állitolag nem nézek ki rosszul, ezzel nincs baj. Egyetemre járok, a legjobb szakokat végzem szeptembertől, de teljesen lelomboz ez a lelkiállapot, és a sulinak erőt kéne adnia, de már az sem boldogít!! Mit tegyek, miért kapom ezt, miért szenvedek mindig, mindenbe?!
21/L
Mintha a saját sztorimat olvasnám. Néha már jobb lenne, ha nem is élnék.
21/l
23:13 detto
mondják h van ez a 7 éves periódus, h 7 évente változik az ember "sorsa" ebbe tudok már csak bízni, idén leszek 21.
De komolyan, a pasi aki már másodszorra dob ki, azzal jön h külsőleg ideális vagyok neki, és belsőleg is, akkor meg mindek szórakozik velem? Nyáron jól voltam, nem keresett, aztán felkeresett, jött az msn, és végig találkozgatni akart... kiderült mostanra h csak barátságból és rájött még mindig az ex kell neki ... nekem meg már elegmvan
az a baj, hogy nekem ez nem az első kapcsolatom ami kudarcba fullad... és mind az exek miatt, jönnek hódítani a fiuk, nehezen szeretem meg őket, eltelik X hónap, és rájönnek h szeretik még az exet... én ilyen búfelejtő vagyok, és úgy érzem soha senki nem volt még belém szerelmes... egyébként igaz, leginkább ez visel meg.
Szüleimmel szerencsére jó a kapcsolatom, de ez a depi már néha kiüt az egészre... barátaim egy db sincs, haverok inkább, az is 1-2 ember... tudom azt gondoljátok bennem a hiba, sokat agyaltam már én is ezen, de kedves vagyok az emebrekkel, barátkozós stb, és mégis minden csapásként hat rám. Egyébként az exem találkozni akar velem (mint baráttal), nem tudom menjek-e vagy ne kínozzam inkább magam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!