Mit tegyek, hogy boldog legyek?
Nyiff-nyaff nyifinyaff. Tudod mitől döglenek sorban a korosztályodbeliek? Az önsajnálattól.
Doktorbácsííí-segítség!!! Te tettél valamit a dolog érdekében?
19 éves vagyok
Bizonytalannak látom a jövőt. Bár olyan szakra járok, amit szeretek, de a mai világban már alig találni normális munkát, és annyira félek a jövőtől.
Nagyon rossz a családi helyzetem is, állandóan viták vannak, ordítozások, nagyon rossz az anyagi helyzetünk is.
Magányosnak érzem magam. Bár vannak elég jó barátaim, akikkel tudok beszélgetni meg eljárni ide-oda, mégis olyan egyedül érzem magam. A tesóm elköltözött messzire, és egy normális párkapcsolatot sem sikerül soha kialakítanom.
az anyagi részét kizárva egy az egyben így vagyok én is, üdv a klubban.
23f
Ugyanilyen helyzetben vagyok én is mint Te de mégsem vagyok boldogtalan:)) Örülj már egy picit az élet apró örömeinek! Hidd el sok jó dolog is történik a világban csak észre kell venni!
Nem sokára itt a tavasz, sütni fog a nap, lehet szabadtéri programokat szervezni. Esetleg szerezz be egy kis háziállatot vagy vágj bele egy hobbiba/munkába és mindjárt nem leszel annyira magányos:)
L/19
Családi gondjai mindenkinek vannak -kinek nagyobb kinek kisebb-, lépj túl rajtuk, gondolj arra h ami nem öl meg az erősít!:) Ráadásul 19 vagy, már nagykorú... :)
És hogy érted azt h nem sikerült kialakítanod normális párkapcsolatot? Majd eljön az igazi.
Vegyel egy kis kutyat
nem tudok most idezni pontosan, de a boldogsaghoz vezeto ut ott kezdodik ha valakirol szeretetettel gondoskodhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!