Hogyan lehet valakit levegőnek nézni, aki amúgy irritál, és kénytelen vagyok vele minden nap találkozni? Tudom, hogy le kell szarni, de hogyan?
Figyelt kérdés
2010. aug. 26. 16:39
1/8 anonim válasza:
Hát ez ismerős sajnos. :/
kiváncsi lennék énis.(:
14/L
2/8 anonim válasza:
Pl akaraterővel. Nem figyelész rá és kész. Mi ezen a nehéz?
3/8 anonim válasza:
hát mondjuk ha eleve utálod mert valami olyat tett , amivel erre rászolgált, akkor mégis h lenne könnyű ?
4/8 A kérdező kommentje:
Nem figyelek rá, az oké, de nem nézhetek állandóan a padlóra, vagy mit tudom én hova. felnézek, meglátom, és idegesít! de nagyon szar:S
2010. aug. 26. 16:54
5/8 anonim válasza:
Nem kell padlóra nézni. Azt nézel amit akarsz. Az hogy ránézel még nem jelenti azt hogy beszélned kell vele. Elmész mellette mint egy idegen mellett..
6/8 anonim válasza:
Én párom tesójával vagyok így. Egy iszonyatos utálatos ember. Nem beszélünk vele, de hála ő se velünk. Nem nehéz, hidd el!
7/8 anonim válasza:
Megértelek és tudom hogy nagyon nehéz. Én is így vagyok a válófélben lévő feleségemmel. Mivel megcsalt, már attól görcsbe van a gyomrom ha meglátom vagy meghallom a hangját, de együtt kell vele még egy jó darabig élnem, mert a válóper sokáig el fog húzódni.
8/8 anonim válasza:
Egy háztartásban éltek? -akkor nincs mese, valakinek mennie kell.
Konkrétan mi a szitu?
Én egy fedél alatt éltem a kicsi sógorkámmal- miután sajnáltatta magát,megengedük neki,hogy ideköltözzön,majd jól kihasznált minket,semmibe vett... iszonyat viták voltak a párommal miatta. Volt,hogy azt mondtam:jó, albérletbe megyek. Volt,hogy a gyerek ruháit pakoltam össze. A vége az lett,hogy egy oltári vita után a párom közölte vele,hogy amint befejezi a sulit, kap 1 hónapot,hogy elmenjen. Ha megbukik,akkor is! Így már tudtam tűrni,és számoltam a napokat,mikor lesz már vége ennek a rémálomnak. Hál' istennek,csak nagyon néha futunk össze, akkor megy a jópofizás,de máskülönben ki se állahtom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!