Mit tegyek ha utál a párom fia?
Figyelt kérdés
A párommal lassan 2 éve vagyunk együtt, 9 év korkülönbséggel. A fia 14 éves, próbálok neki tényleg mindenben eleget tenni. Pénzt szoktam neki adni ha kér. Próbálom az apjával is megbeszélni, ha esetleg szeretne valamit de ő nem engedi. Mindenben próbálom segíteni, de ő egyszerűen nem hajlandó elfogadni. Nincs vele semmi problémám egyébként, én nagyon jó viszonyt tudnék vele kialakítani, de ő ebben nem partner. Folyamatosan generálja a vitát és próbálja a páromat ellenem hangolni. Én úgy érzem, hogy mindent megtettem amit megtehettem, de belefáradtam teljesen már. Ti mit gondoltok erről?2021. jún. 25. 16:08
1/19 anonim válasza:
Semmit. Ha nem tisztel akkor azt a párodnak is észlelni kell és raszolni. Ők nélkül nem viselkedett így. Valószínű az exfeleseg hangilja ellened.
2/19 anonim válasza:
Semmit. Nem utál, hanem kamasz! Kénytelen leszel kitartani, míg túl lesz ezen, ha fontos a kapcsolatod. A párod itt a kérdéses, hogy ő átlát -e a gonoszkodásain.
3/19 anonim válasza:
Nálunk is kamasz a párom lánya, de ha ők nélkül viselkednek így az apja raszolna.Engem nem zavarna ha nem szeret de tisztelet az legyen meg, én is megadom neki. De szerencsére ilyen probléma nincs.
4/19 anonim válasza:
Ne adj neki tőbbet pénzt.
Ha gonosz veled, a párod adjon neked a gyerek orra előtt egy ezrest, minden egyes gonoszkodásért :)
Ha utál, nem fogja sokáig tűrni :D
5/19 anonim válasza:
Szerintem meg érdemes lenne leülni vele megbeszélni a dolgot. Megmondhatnád, hogy eddig jó fej voltál, mellette álltál, a pártját fogtad, ha kellet az apjával szemben is.Miven nem lett eredménye a dolognak, sőt, ő kelti a feszkót ,csak szólsz, hogy innentől kezdve akkor lehet másképp is.Vége a te jóondulatodnak.Tudsz te ellenség is lenni, ha ezt akarja. Gondolja át, mit akar,szóljon és onnantól ugy lesz.
6/19 anonim válasza:
Minek akarod ráerőltetni magad, ha ő nem akar veled spanolni? Nem értem. Nem kötelessége hogy elfogadjon téged, hagyd abba a próbálkozást. Talán többet is segítene, ha nem mindenáron ezen görcsölnél, biztos érzi hogy nyeregben van. Hagyj neki teret, amennyire lehet, és nem lesz olyan tüskés. Ne tolakodj...
8/19 anonim válasza:
Jogos a 7es kérdése. Nálunk sem szimpatizálnak a gyerekek az apuka barátnőjével, mert az ő szemükben miatta költözött el apa otthonról. És nálunk az a helyzet sincs, mint ahogy az 1es írja, hogy az exfeleség hangolja a gyerekeket az új nő ellen. Az elején még próbáltam segíteni is, hogy normális legyen a kapcsolatuk, mert nekem sem mindegy, hogy a gyerekeim milyen közegben töltenek el két napot kéthetente. De feladtam, majd az idő talán segít, és magától helyreáll az egyensúly, ha az apuka és az új párja nem tudják kezelni a helyzetet...
9/19 anonim válasza:
Nem mostanában fog megkedvelni, idövel lehet emgenyhül, de csodát várni nem szabad.
10/19 anonim válasza:
8 ne nevettesd magad. Nem miatta ment el az apa, hanem mert téged már nem szeret. Nem is baj ha nem szeretik a gyerekeid, majd lesz közös nekik és ennyi. Akkor majd tolnad oda őket ezerrel. Gondolom élvezed a szitut ezzel büntetés apucit, de hidd el ok attól jókat dugnak, hogy most a gyerekek el fogják vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!