A szülők milyensége mennyire befolyásolja a felnőttkori életben való boldogulást?
Kicsit.
Tesóm sikeres ember sajat céggel, plusz projekt mérnökkent is dolgozik
Én meg egy lúzer vagyok, két végzettségem van de egyik szakmámba se tudok elhelyezkedni, a 150-et se keresek
Pedig ugyan úgy neveltek és segitettek minket
Az én anyám pszichiátriai beteg, ennek hála érettségi után semmi önbizalmam nem volt kiállni magamért, hogy éljem a saját életem és most lépem meg mindazt, amit már érettségi után kellett volna, 7 év csúszással. Mondjuk még mindig jobb, mintha 50 évesen jönnék rá, hogy az anyám nem komplett.
A kiszámíthatatlanságának hála nem bízom annyira az emberekben, a párkapcsolataim sem voltak éppen tartósak. Ennek hála engem nem korlátoz, ha nincs kivel elmennem utazni, mert utaztam egyedül, külföldön is, meg mentem is koncertre egyedül, nem is egyszer. Viszont a hosszú távú célokra most kaparom csak össze magamat.
27/N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!