Ezen jogosan akadok ki? Barátom családja?
Azzal ne foglalkozz,hogy ők mit szólnak majd.
Beszéljétek meg a pároddal.Ő is biztos szeretné,hogy elmenj vele.Ha elkezdődik a suli már nem sok alkalom lesz ilyenekre,arról nem beszélve,hogy jön a hűvösebb idő is:S
Nyáron mentünk a Balatonhoz,nővérem ott dolgozott és levittük.Na hát jó sok cuccot vittünk otthonról,meg még a koliból is ki kellett költöztetni aznap.Hozta a paplant,nagy és kispárnát,jegyzeteket mindent.
A végén úgy utaztunk a Balatonig,hogy a csomagtartóba egy 1x1cm-es rész nem volt üresen.A kalaptartóra is felrakunk apróbb dolgokat,a hátsó ülésre középen beraktuk az ágyneműt,hátizsákot meg ilyeneket.És még az anyum,tesóm és az én lábamnál is tele voltak szatyrokkal a kocsi.
Szóval teljes mértékben tele voltunk pakolva,minden kis zugba.
De megoldottuk;) Igaz,én csak úgy tudtam kiszállni,hogy kinyitottam az ajtót,kipakoltam a lábam mellől és a lábamról a szatyrokat és úgy kiszáltam.
Szóval meg lehet oldani mindent.Ha eleve így terveztétek menj el vele,max. nálatok is úgy lesz,hogy a lábatokhoz beraktok néhány cuccot.
na igen, ezt is beszéltük, hogy majd úgy pakolunk, hogy a cuccok a lábunknál... mert mi ha én is megyek 5-en lennénk, de attól még sok cucc elfér a lábunknál.. és az a gáz, hogy így is dumáltuk mikor ott voltunk, hogy majd összehozzuk magunkat, pakolunk ahova lehet, de hát barátom jobb ha nem megy egyedül, meg menjek én is...
de még nem beszélt velük, szóval ma fogják felhívni, nekem csak az egyik lenti rokon barátnője írta, hogy majd ma hívják barátom, hogy egyedül menjen, mert sok a cucc... szóval még nem beszéltek vele, nem is tud róla.
"Másfelől nem szívesen engedem el egyedül, mert nagyon hosszú az út (kb. 4 óra) és egyedül nehezen tájékozódik idegen helyen. " - Miért lenne idegen helyen? Hiszen az unokatesókhoz megy, valószínűleg járt már ott párszor.
A másik meg, hogy csak a saját szemszögedből nézed a dolgot. Ez nem nyaralás, hanem MUNKA! Megkérték egy szívességre, rokonok között, egy jó családban így mennek a dolgok, ez nem arról szól, hogy a barátnőmet fuvarozom, hanem pakolunk. Próbálj egy kicsit kevésbé önző lenni, és elfogadni, hogy a dolgok nem mindig úgy mennek, ahogy Te azt szeretnéd.
Ha azt gondolják, hogy nem fogsz elférni, akkor valószínűleg úgy is van. Nem hiszem, hogy csak heccből ki akarnak cseszni veled.
A többi kommentelő meg igazán elgondolkodhatna. Milyen hozzáállás már ez, hogy menjél csak, ők meg fogadják el ezt? Parasztok...
nem, ez nem teljesen úgy van... ez egy házikó, ahol nem lakik senki. ide csak úgy lejárnak a rokonok (nagyszülőké volt). barátom egyedül még nem volt ott, múltkor vezetett le először, és akkor sem végig ő, hanem felváltva.
ez egy nyaraló, ha úgy vesszük.
és igen, múlt héten még ők mondták, hogy együtt menjünk, majd MEGOLDJUK. erre kitalálják, hogy mégsem.. persze, hogy rosszul esik, és nem azért mert önző vagyok, hanem, mert számítottam erre a hétvégére (pénzben, időben, saját családomban), tervbe volt véve..
igen jobb családban úgy megy, hogy csettintek egyet és jön a fuvar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!