Mit csináljak, ha nem fogad el a barátom családja?
anyós, sógórnő xD itt majdnem bepisiltem a röhögéstől :'D
amúgy nem hiszem hogy tudnál velük bármit is tenni
ezek a fejükbe vették, hogy nekik az excsaj kell, akkor aztán nincs mit tenni
legyél hozzájuk kedves
ha nem veszi észre magát,ha nem látja milyen gáz ez a heéyzet,ha kinevet amikor te megmondod h téged ez bánt,akkor ez a fiú egyáltalán nem szeret.
ne ringasd álomba magad,ő közel se gondolja a dolgokat olyan komolyan ahogy te.
egy komoly kapcsolat nem ilyen. ott az ember tűzön-vizen átgyalogol azért akit szeret,és aki csak 1 rossz szót szól rá vagy bárhogy bántani akarja,azzal elbánik.
hidd el,tapasztalatból beszélek,33éves vagyok.
a legjobb ha szépen hagyod ezt a fiút,mert ennek nem lesz sosem jövője
Mondd el még egyszer-kétszer a barátodnak, hogy téged ez mennyire bánt, és hogy értesse meg a családjával, hogy neki te kellesz és kész, ne próbálkozzanak semmivel sem.
És valóban legyél mindig nagyon kedves a családjához, hogy ne találjanak rajtad "fogást". Előbb-utóbb megunják szerintem:-)
Mond valamit az előző!
Azt nem mondom, hogy azonnal hagyd ott, mert menthetetlen, de azért bőven hagy kívánnivalót maga után a barátod reakciója.
Így nem is lehet változást várni, ha egyedül maradsz. Ez széllel szembe hugyozás.
Még annyi, hogy remélem nem azért bánnak veled úgy mint egy kisfiúval, mert fiú vagy...
Mert akkor érthető, hogy a konzervatívabb szemléletűek az ex-hez ragaszkodnak... :)
Amúgy az jutott még eszembe, hogy lehet hogy túl töketlen, hogy valamiért szakítson veled, és a családja által akarja elérni, hogy te szakíts vele - ezért reagálja le úgy a dolgot, hogy őket erősíti.
Azt azért tudni kell, hogy paranoiás vagyok.
Akkor meg legyen már ahhoz is elég tökös, hogy a sarkára álljon, ha rólad van szó!!! Meg elég érett, meg aggódó, hogy komolyan vegyen.
Ha valóban komolyan gondolja, be kell látnia, hogy ennek előbb-utóbb be kell következni, és inkább előbb, mint utóbb!!!
Még ha nem is te leszel az új családja, (bár nekem a komolyságban ez benne van) akkor is a privát érzelmi függetlenségéről van szó, amibe nagyon egészségtelen, ha beleszólást enged!
Főleg, ha tényleg együtt maradtok, a családdal viszont nem változik a helyzet. Több évnyi házasságok mentek tönkre ettől, ne vedd félválról a problémát!
(és főleg a barátod ne vegye tréfának)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!