Mit csináljak, ha nem fogad el a barátom családja?
Figyelt kérdés
Lassan 8 hónapja vagyunk együtt a barátommal. Én idén töltöm be a 18. életévemet, a barátom csak 5 hónappal fiatalabb nálam. Viszont az anyja úgy bánik vele, mint egy 13 éves kisfiúval. Sajnos az anyósom még az előző barátnőjénél tart és abban a hitben él, hogy nekik még van jövőjük. Ők már lassan 2 éve szakítottak. Még pár hónappal ezelőtt találkozott a barátom nővére a drága ex-szel és elmondta neki a lány, hogy mennyire szereti még a barátomat. Persze, hogy kapott a lehetőségen sógornőm és azonnal rohant anyóshoz, hogy hozzák össze őket megint. Azóta ez megy, hogy akkor vesz barátomnak jegygyűrűt, ha az lesz a lány neve, mint a volt barátnőjének, áthívja teázni meg hasonlók. Sajnos nem ez az exe az egyetlen, akivel össze akarta hozni, mióta együtt vagyunk. Ráadásul nem szereti, ha sokat találkozunk, pedig szerintem ez az alapja egy kapcsolatnak. Mi nagyon komolyan gondoljuk, ahhoz képest, hogy mióta vagyunk együtt és, hogy hány évesek vagyunk, de én így nem fogom sokáig bírni. És persze, mint a legtöbb fiú, ő sem akarja észrevenni a dolgot, vagy ha kimondja akkor is csak nevet rajta. Sajnos nem érzi, hogy mennyire rosszul esik. Ilyenkor mit lehet tenni? Beszéltem már vele, hogy nekem ez rossz, de nem vett komolyan! Segítsetek lécci! Előre is köszönöm!2011. ápr. 28. 16:10
11/12 A kérdező kommentje:
Kedveskedtem, de a barátom kitörései miatt ki lettem tiltva tőlük. Azt hiszi az anyja, hogy én uszítom a fiát ellene.
2011. aug. 14. 09:21
12/12 anonim válasza:
szegénykém! sajnállak. van azóta valami változás???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!