Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátom nagymamája mocsári (a...

Barátom nagymamája mocsári (a "kisebbséghez" tartozik). (bővebben . Lennt) Szüleim ezt felháborítónak tartják és kikészítenek ezzel. Mit tudok tenni?

Figyelt kérdés

Na szóval több ,mint 2 éve vagyunk együtt, komoly kapcsolat és ezt mindenki látja, apámék nemrég találkoztak barátom nagyijával aki "roma" , apámék ezen ledöbbentek ,és ma apám kérdőre vont,hogy tudtam-e,mit szólok hozzá,ismerem-e apukájának a testvéreit, hogy néznek ki, tiszták-e stb.

viszont azon ledöbbentem,amikor mondta h hát az esküvőn ez az egész h fog kinézni,hogy ők romák, meg mondta h ez az én döntésem,meg h ő ebbe nem szól bele, és a végén már üvöltöztem vele,hogy ezért nem fogom dobni,mert van benne roma vér,b-sszameg bennem meg német,meg zsidó vér is van. és?! tehetek róla ?! nem , leszarom.

rohadtul elegem van abból,hogy ilyen rasszisták,és ezt egyfolytában a szemembe mondják ,kikészítenek vele, barátom mondta,hogyha így folytatják,akkor nem lesznek majd meghívva az esküvőre. őt annyira nem érdekli,bár mondta h jó ideig nem fog hozzánk jönni,mert azért k-rva szarul esett neki,és el is hiszem.. nekem meg az esik rohadt sz-rul h őt bántják (persze a háta mögött) azért,amiről nem is tehet..

egyszerre vagyok dühös és szomorú is...

2010. aug. 25. 20:30
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
61%

ma 21:24

Válaszolok, de csak mert idegesítesz, hogy pattogsz.

Namármost. A cigókat az emberek átlagosan rühellik, nem is alaptalanul. Nem vagyok rasszista, csak látom, amit látok. A svábok viszont nem olyan feltűnőek, és nem kavarnak annyi vizet, nem látszik rajtad, hogy sváb vagy, úgyhogy summa summarum, senki le nem sz@rja, hogy sváb vagy-e vagy sem.

2010. aug. 25. 22:11
 32/43 anonim ***** válasza:
51%

Nem pattogtam,csak az zavart, hogy valaki írta, hogy mindenki maradjon a saját fajtájánál. Ami részben igaz is.Igen tisztában vagyok én is azzal, hogy a cigányok 90-95%-a lop, csal,hazudik, bűnöző, és azokat én is megvetem. Ismerek pár családot, akik rendesek(bármennyire hihetetlen is)Akik nem szülik rakatra a gyerekeket, hanem próbálnak beilleszkedni a társadalomba. Mert nem azért utálják a cigányokat mert annak születnek, hanem ahogy viselkednek. Most egy 2 éves kapcsolatot azért dobjon fel a kérdező, mert cigány? Milyen lenne már? "Bocs szívem cigány vagy, és apámék "utálnak". Eddig meg szerették, mert semmi baj nem volt vele, mindig segített.Ha normálisan viselkednek, akkor nincs gond. Persze nem örülnének a szülei, de a lány választott, őt szereti, és ez ellen nem tud tenni. Nincs rá 100%os garancia, hogy együtt maradnak, mert a házasok is elválhatnak.Inkább legyetek akkor a párodnál,és bízom benne, megoldódik ez az ügy.Én tiszteletben tartottam más válaszét is, és azért bátorkodtam feltenni azt a kérdést,mert először senki sem válaszolt rá.

További szép napot!

2010. aug. 26. 08:35
 33/43 anonim ***** válasza:
93%

KIIGAZÍTÁS

Most már én vagyok az első válaszoló, de a kérdés megjelenésekor még a 2. voltam. Tehát: én a KÉRDEZŐVEL értek egyet, nem az eredetileg első válaszolóval!

Maradj mindig ilyen nyitott látókörű, elfogadó:)

2010. aug. 26. 08:45
 34/43 anonim ***** válasza:
51%

"Barátom nagymamája mocsári" Hiszen Te is rasszista vagy, milyen kifejezés már ez. Egyébként én nem ítélkezem, tényleg mindenki azzal jár, akivel akar, DE én nem jönnék össze roma származásúval. Szignifikánsan rossz tapasztalatom van velük, minden téren.

Amúgy 19 évesen esküvőt tervezgetni ősi román szokás. A szüleid ellen fordulni meg főleg. Ők csak féltenek téged, ennyi eszed igazán lehetne. Ha mondjuk otthagy 3 gyerekkel (ne legyen így), akkor csak hozzájuk rohanhatsz.

Szóval vegyél vissza az arcodból kislány, mert még nagyon megjárhatod. Mégis mit vársz tőlük? Mindenkinek rossz tapasztalata van a cigányokkal, ez nem úgy megy, hogy ripsz-ropsz el van felejtve. Csoda, hogy kétségbe estek? A lányuk vagy, a fenébe is.

A hisztizés helyett próbálj meg értelmesen beszélni velük, meggyőzni őket, abból érteni fognak.

Sohase fordulj a családod ellen. Az életben CSAK rájuk, és senki másra nem számíthatsz igazán. Nekem elhiheted, tapasztalat!

22/F

2010. aug. 26. 09:36
 35/43 A kérdező kommentje:

1. barátom mondta h mocsári, én őt idéztem

2. apám hozta fel az esküvőt , ami kb max 8 év múlva lesz ( NEM MI HOZTUK FEL EZT A TÉMÁT)

3. 1/4 cigány vér van benne , tehát NEM CIGÁNY !

4. senki nem 100% magyar , úgy,ahogy te sem,kedves utolsó válaszadó

5. bmeg az előítéledet,feldughatod a seggedbe, mert az agyi szinted kb ott van

na örültem.

2010. aug. 26. 14:45
 36/43 anonim ***** válasza:
20%
Hát kérdező, az utolsó hozzászólásod alapján fehércigány vagy te is.. Megérdemled.
2010. aug. 27. 12:21
 37/43 anonim ***** válasza:
73%
Miért lenne fehércigány,azért mert lesüllyedt a válaszolók szintjére??Ő legalább választhat,hogy milyen szinvonalon kiván társalogni,ti nem,mert csak egy szintig értek fel,a béka segge alá.Sem.
2010. aug. 27. 12:35
 38/43 anonim ***** válasza:
34%
Ööö...akkor, ha valaki nem ért egyet vele, más álláspontot képvisel, az már alacsonyabb szintnek minősül? Érdekes hozzáállás :)
2010. aug. 27. 13:33
 39/43 anonim ***** válasza:
90%
Nem,hanem a stilusra értem,ahogy itt egyesek társalognak.Természetesen nem muszaly egyetérteni,de azt el lehet mondani normálisan is.
2010. aug. 27. 13:56
 40/43 anonim ***** válasza:
55%

Azért ez se semmi... "Barátom nagymamája mocsári"

Hát ez ... ez... LOL!

2010. aug. 27. 17:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!