Barátom nagymamája mocsári (a "kisebbséghez" tartozik). (bővebben . Lennt) Szüleim ezt felháborítónak tartják és kikészítenek ezzel. Mit tudok tenni?
Na szóval több ,mint 2 éve vagyunk együtt, komoly kapcsolat és ezt mindenki látja, apámék nemrég találkoztak barátom nagyijával aki "roma" , apámék ezen ledöbbentek ,és ma apám kérdőre vont,hogy tudtam-e,mit szólok hozzá,ismerem-e apukájának a testvéreit, hogy néznek ki, tiszták-e stb.
viszont azon ledöbbentem,amikor mondta h hát az esküvőn ez az egész h fog kinézni,hogy ők romák, meg mondta h ez az én döntésem,meg h ő ebbe nem szól bele, és a végén már üvöltöztem vele,hogy ezért nem fogom dobni,mert van benne roma vér,b-sszameg bennem meg német,meg zsidó vér is van. és?! tehetek róla ?! nem , leszarom.
rohadtul elegem van abból,hogy ilyen rasszisták,és ezt egyfolytában a szemembe mondják ,kikészítenek vele, barátom mondta,hogyha így folytatják,akkor nem lesznek majd meghívva az esküvőre. őt annyira nem érdekli,bár mondta h jó ideig nem fog hozzánk jönni,mert azért k-rva szarul esett neki,és el is hiszem.. nekem meg az esik rohadt sz-rul h őt bántják (persze a háta mögött) azért,amiről nem is tehet..
egyszerre vagyok dühös és szomorú is...
Kérező a szerelmi életedet a családtól teszed függövé. Eldobsz 2 évnyi komoly kapcsolatott mert a család és közhangulat ellenzi?
Állj a sarkadra és küld el öket melegebb éghajlatra, ilyen mentalitásal csak azt éred el hogy apád 40 kecskért elad egy kiszemelt férjnek.
Ne hagyd, hogy a szüleid kisstílű piszkálódása elbizonytalanítson... jajjj, ezt annyira utálom. Nem azért, több kisebbségivel meggyűlt már a problémám, de találkoztam egy csomó rendes, kedves, becsületes romával is, és aki nem képes felfogni, hogy léteznek tisztességesek is a kisebbségiek közül, azok rettenet korlátoltak.
Egyébként ezt te is megmondhatod a szüleidnek, hogyha nem képesek elfogadni, akkor nem lesznek meghívva az esküvőre. Az talán majd "kupánvágja őket", és talán elgondolkoznak, hogy megér-e annyit a megrögzött, oktalan gyűlölködésük, hogy téged veszítsenek el... és azt is megemlítheted, hogy szeretnéd, ha olyan összetartó és elfogadó lenne a családotok, mint az övék. Egy próbát megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!