Barátom nagymamája mocsári (a "kisebbséghez" tartozik). (bővebben . Lennt) Szüleim ezt felháborítónak tartják és kikészítenek ezzel. Mit tudok tenni?
Na szóval több ,mint 2 éve vagyunk együtt, komoly kapcsolat és ezt mindenki látja, apámék nemrég találkoztak barátom nagyijával aki "roma" , apámék ezen ledöbbentek ,és ma apám kérdőre vont,hogy tudtam-e,mit szólok hozzá,ismerem-e apukájának a testvéreit, hogy néznek ki, tiszták-e stb.
viszont azon ledöbbentem,amikor mondta h hát az esküvőn ez az egész h fog kinézni,hogy ők romák, meg mondta h ez az én döntésem,meg h ő ebbe nem szól bele, és a végén már üvöltöztem vele,hogy ezért nem fogom dobni,mert van benne roma vér,b-sszameg bennem meg német,meg zsidó vér is van. és?! tehetek róla ?! nem , leszarom.
rohadtul elegem van abból,hogy ilyen rasszisták,és ezt egyfolytában a szemembe mondják ,kikészítenek vele, barátom mondta,hogyha így folytatják,akkor nem lesznek majd meghívva az esküvőre. őt annyira nem érdekli,bár mondta h jó ideig nem fog hozzánk jönni,mert azért k-rva szarul esett neki,és el is hiszem.. nekem meg az esik rohadt sz-rul h őt bántják (persze a háta mögött) azért,amiről nem is tehet..
egyszerre vagyok dühös és szomorú is...
Az én anyukám sváb volt, apa magyar. Mégis imádták egymást.
Vannak rendes roma családok is. Szeressétek egymást, a többi meg nem érdekes.
Egyetértek veled kérdező, nincs abba semmi, nekem nagyapám volt roma, meg talán nagyimba is volt valamennyi. Látszik rajtam, de barátom családja elfogad.
Mikor derült ez ki? Mert ha nem olyan régen akkor idővel gondolom lenyugodnak és majd jobb lesz. Ha már Pár hónapja vagy több ideje akkor nem sok esély van rá:S
Próbáltak lebeszélni barátodról? Hány évesek vagytok?
Akkor ennyi erővel az is gáz, hogy én félig sváb vagyok?
NA???????
nekem a barátom félig sváb ami a viselkedésében is meglátszik de én így szeretem és az én szüleimnek sem tetszett és ugyanaz van nálam is mint nálad kedves kérdező!
Csak azt tudom mondani h kitartást!!!
Vannak rendes roma emberek!Főleg ha okos és dolgos srác akkor meg nem értem miért kell fikázni csak mert van benne roma-vér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!