Szerintetek valóban boldogok azok az emberek, akik erőltetett teli fogsoros vigyorral töltenek fel magukról, meg a családjukról fotókat közösségi oldalakon?
Vagy igen, vagy nem. A FB világa meg a való világ teljesen eltérhet minden irányban.
Azt meg nem várhatjuk, hogy bárki veszekedős meg tányérdobálós képet töltsön fel. (Pedig menyivel érdekesebb lenne.)
Nem minden ember boldog aki mosolygós képet posztol. Ha nagyon a padlón vagyok, akkor én például többszőr is posztolok valami szexi vagy mosolygós vagy szép képet magamról, barátaimmal közös képet. (Már dolgozok ezen a problémán pszichológussal)
Szóval nem minden a látszat
akiket nem ismersz személyesen azokról nehéz tudni, de olyanok alapján akiket ismersz és látod hogy miket posztolnak ki azért leszűrhető és, ha nem is igaz mindenkire, sokak tényleg csak a külvilág felé boldogok.
Nekem is van nem egy olyan közeli ismerős sőt rokon párom, akik a fb-on legnagyobb szerelmem, életem ajándéka, legjobb apa és férj legjobb anya és feleség stb, mögötte meg ha megkérdezem, hogy mizu akkor: jaj de rühellem ezt az embert, el akarok költözni csak nem tudom hogyan stb.
És a látszat boldogságot napi 10 képpel illusztrálják.
Én sohasem töltök fel képeket, de ettől függetlenül nem vagyok boldog.
Pontosabban a párkapcsolatomban maximálisan, de egyébként nem.
Szóval aki feltölt ilyen képet - lehet, hogy csak parasztvakítás, de lehet boldog is. Ki tudja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!