Milyen betegséged volt (vagy barátodnak, ismerősödnek, családtagodnak), amivel szembenéztél? Mi volt a végkimenetele?
rák-nagynéni
vesekő, sziv, máj, migrén, depresszió-párom
pánikroham-nővérem
sclerosis multiplex-apukám
magas vérnyomás-epe-porckopás-nagymamám
vesekő-nagytatám
unokatesómnak agyvérzése volt, kómában is feküdt kb 3 hónapig volt kórházba! Ma már jól van!
Mindenből meg lehet gyógyulni én hiszem, csak akarni kell!
Stressz a legfőbb bajom. Apám alkoholista, anyám ebbe bolondult bele, már mindketten meg keserítik az életemet.
Ebből kifolyólag:
rossz a szívem
magas vérnyomás
elhízás
depresszió
gyomorideg
hasmenés
görcsök
És még sorolhatnám.
Tízegynéhány éve súlyos depressziós voltam, nem voltam hajlandó beszélni, az ágyból kikelni, és enni se, az orromon át ledugott csővel nyomták a kaját.
Mára a depresszióból a rossz hangulat maradt.
Mandulámat kivették, az nem volt vészes, csak az h az orrüregemben giroszkópként mozgott az odaerősített vatta és karcolásztak a ráalvadt vérmaradványok. :P
Aztán pár éve lebénult a jobb csuklóm, talán éjjel bevertem a könyökömet vagy elfeküdtem, ez elég sok gondot okozott az egyetemen mert nem tudtam rendesen írni. Szerencsére 1-2 hónap múlva rendbejött.
Nekem:
asztma - elvagyok vele, nem jön elő olyan sűrűn, de nyáron nagyon rossz
allergiák - nem vészesek
bipoláris zavar - nagyon durva, sokszor vannak öngyilkos gondolataim, 1x megkíséreltem kárt tenni magamban, 2x idegösszeomlást kaptam, ilyesmi
Raynaud-szindróma - nem gyógyítható, sokat kínlódom vele
Sjögren-szindróma - szintén nem gyógyítható, magával hoz más betegségeket (pl. szív, stb.) kínlódom vele sokat, a belső szerveimet károsítja
reflux - ez sem kellemes
neuropátia - kicsit zavaró, de nem vészes
Anyunak szívbetegsége volt, a végkimenetele sajnos az lett, hogy belehalt. :-((
Apunak magas a vérnyomása, egyelőre nincs végkimenetele.
Tesómnak szerencsére semmi baja.
21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!