Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi az a dolog amit sajnálsz,...

Mi az a dolog amit sajnálsz, hogy nem tettél meg egy elhunyt családtagodnak amikor még élt?

Figyelt kérdés
2011. febr. 7. 11:10
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem mondtam neki elégszer mennyire szeretem, és nem küzdöttem érte (vele) eléggé a szenvedélybetegsége ellen.. :'(
2011. febr. 7. 11:14
 2/6 anonim ***** válasza:
Amit igazán bánok nem az amit nem tettem meg, hanem az, amit megtettem. Emlékszem, mikor nagypapámmal utoljára találkoztam úgy váltam el tőle, hogy idegességet éreztem iránta, szabadulni akartam tőle, mert éppen volt benne pár pohárka borocska (elég gyakran sajnos) és búcsú puszit is ímmel-ámmal adtam neki. Aztán két nap múlva meghalt. Ezt soha nem bocsátom meg magamnak.
2011. febr. 7. 11:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem nagybátyám halt meg tavaly nyáron. Emlékszem egy szerdai napon kötötték be mamámnál a digi tv-t. Ott voltam én is. Nagybátyám (mama öccse) pont akkor jött és ugymond nem tetszett h jön nehogy mamát lebeszélje a beszerelésről. Aztán elutaztak keresztanyumhoz mama az öccse és az én hugom. Ez volt pénteken. Aztán szombat reggelre meghalt a lépcsőfordulóban. Nekem is szörnyű volt, és bele sem merek gondolni szegény hugom 13 évesen mit érezhetett. A nagybátyám mindig vicces és nagyon rendes ember volt.
2011. febr. 7. 11:23
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem mondtam el az Anyukámnak, hogy mennyire szeretem, nem öleltem meg mielőtt elment otthonról. Utólag azt is nagyon szégyellem, hogy nem segítettem Neki a ház körül, igazából ellustultam és elvártam Tőle, hogy mosson rám, főzzön, takarítson. Ha visszaforgathatnám az időt, mindenben kivenném a részem és hagynám, hogy pihenjen. Vigyáznék rá, mindig a kedvében járnék, sokkal de sokkal többet beszélgetnék Vele.

Nagyimmal kapcsolatban pedig azt tudom mondani, hogyha még élne szegény, biztos, hogy sokkal gyakrabban látogatnám meg és sűrűn felhívnám Őt telefonon.

2011. febr. 7. 11:47
 5/6 anonim ***** válasza:
11:47 -> teljesen ugyanezt érzem én is Anyummal kapcsolatban.. :'( rettenetesen bánt, hogy nem így tettem, és iszonyatosan hiányzik.. :'(
2011. febr. 7. 12:59
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem tudtam megmondani az imádott nagypapámnak, hogy jön a dédunokája. Hétfőn teszteltem pozitívat, és kedden haza akartunk menni, hogy neki elmondjam (nagyon beteg volt már) de hagytam magam lebeszélni (anyu mondta, hogy úgyis megyünk csütörtökön, ráérek addig).

Nem ért rá, sajnos szerda reggel az a telefon ébresztett, hogy már nem is fogja tőlem megtudni:(

2011. febr. 7. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!