Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen betegséged volt (vagy...

Milyen betegséged volt (vagy barátodnak, ismerősödnek, családtagodnak), amivel szembenéztél? Mi volt a végkimenetele?

Figyelt kérdés
2010. aug. 25. 12:05
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:

Epilepszia, még mindig tart, remélem már kb. 2 év múlva (talán van esélyem a dokim szerint) letehetem a gyógyszert

Addig szedem, de szerencsére gyógyszer mellett rohammentes vagyok, így "teljes" életet tudok élni, kivétel: nem éjsakázhatok, alkoholt nem fogyaszthatok, kerülnöm kell a villanófényt és a stresszt

Ezek lehetnek rohamkiváltóak

2010. aug. 25. 12:25
 12/36 anonim ***** válasza:

szerencsésnek mondhatom magam,komolyabb nem volt. de amik voltak:

szemtengelyferdülés (ez most is megvan, és gyakorlatilag születésem óta)

orrmandula műtét

balesetek (lábtörés, ínszalag szakadás)

gyerekkoromban: visszatérő ekcéma (kézen)

hirtelen ennyi jut eszembe. egyik barátom epilepsziás. az egyik első rohamánál ott voltam (nem tudtam róla, hogy ebben szenved). nagyon rémisztő volt. konkrétan azt hittem, hogy haldoklik. hívtuk a mentőket... még most is rossz visszagondolni rá.

2010. aug. 25. 12:29
 13/36 anonim ***** válasza:

Magas vérnyomás, depresszió, nőgyógyászati problémák. ezek 10 éve fenn állnak. ezenkívűl állandóan van valami plussz bajom is. visszatérő hólyaghurut, rosszak a manduláim, migrén blablabla. nagyon ritka az a pár nap/hét, mikor semmi problémám nincs... :(( 25/nő

férjemnek nemrég a nyirokcsomói voltak megduzzadva, nem tudni mitől. most meg prosztatagyulladása van. fő a változatosság.

anyukámnak méhszájseb, hasi sérv, magas vérnyomás.

fateromnak herpesz vírus...kellett neki félrekettyinteni...

és még sorolhatnám...

2010. aug. 25. 12:31
 14/36 anonim ***** válasza:
67%

12:25 feltételezem még 18 év alatti vagy. mert úgy tudom felnőtteket nem nyilvánítanak gyógyultnak. elvileg a gyerekkori epilepsziát ki lehet "nőni".

én írtam, hogy a barátom is epilepsziás. csak most olvastam vissza a válaszokat és megdöbbentő, hogy rajtam kívül még ketten is írták ezt. ezek szerint elég gyakori ez a betegség?

2010. aug. 25. 12:37
 15/36 anonim ***** válasza:
100%

Depresszió.

Sportolni kellene, hogy egészségesebb halott lehessek.

2010. aug. 25. 12:38
 16/36 anonim ***** válasza:

pánikbetegség, magas vérnyomás, allergiák -vérnyomásom már normális

17L

2010. aug. 25. 12:41
 17/36 anonim ***** válasza:
12.37 - igen, sajnos rengeteg az epilepsziás beteg, s valóban, csak a gyermekkori epilepsziát lehet kinőni, de persze ez nem azt jelenti, hogy valaki ne lehessen évekig tünetmentes! (mentő)
2010. aug. 25. 13:08
 18/36 anonim ***** válasza:

Apukámnak magas a vérnyomása. Állandóan gyógyszereket szed, valamennyire figyel az étkezésére, de elég idegbeteg természetű, így ez szerintem így marad, de jól van.

Anyukám pajzsmirigybeteg, és szívbeteg. Ő is állandó gyógyszeres. Sokszor fáj a szíve, de mióta élek ez így van, nagyrészt pszichés az egész.

Mamámnak semmi baja.

Nővérem allergiás, és kicsit asztmás, ami 25-6 éves korában (most 30) jött ki nála. Ő nagyon jól van, nagyon ritkán jön ki rajta bármi is. Régebben volt migrénje sokszor, ez is nagyon ritkult.

Én asztmás vagyok, allergiás, 9 éves korom óta (most 18 vagyok) ez is pszichoszomatikus baj, mármint inkább az asztma, és mostanság visszatérő hólyaghurutom van. De jól vagyok, köszi.

2010. aug. 25. 13:11
 19/36 anonim ***** válasza:
Ja bocs, utsó vagyok, Mamámnak van enyhe csontritkulása, de ez 79 évesen szinte teljesen normális, néha fájdogál a csípője meg a lába, de ez nulla. Egész nap mászkál, a kertben dolgozik, stb. Azt kell mondjam ő a legegészségesebb a szűk családban.
2010. aug. 25. 13:12
 20/36 anonim ***** válasza:

Ja és ha ismerősök is kellenek... Ajajj, hosszú lesz, és úgyse jut eszembe az összes:D

Volt sok rákos beteg ismerősöm/távolabbi családtagom, legtöbbjük meghalt... Volt balesetes rokon (autóbaleset) meghalt... Votl akit megöltek... Aztán van fűzős ismerős, ő javulgat, de nagyon későn kapta, így kb nincs esély a teljes felépülésre... Vannak asztmások, ekcémások, elvannak.Most több nem jut eszembe.

2010. aug. 25. 13:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!