Mit szólnátok, ha kiderülne, hogy a gyereketek kpop-ot hallgat?
Figyelt kérdés
2021. jún. 7. 17:30
21/33 anonim válasza:
Én sem értem a kérdést, könyörgöm a 21.században vagyunk, eljut ide is minden, nem csak a nyugati dolgok, ez is ugyanúgy zene, mint a többi.
Anyukám 54 éves és imádja a kpopot, sosem szólt meg érte. Apukám elvan vele, de ő vérbeli rocker, de az MV-ket szívesen nézi.
Ha lennének gyermekeim örülnék neki, ha nyitottak lennének más kultúrákra, és sokféle zenét hallgatnának. De természetesen sosem szólnék abba bele, hogy mit hallgatnak, miért rajonganak.
22/33 anonim válasza:
Mintha a kpop valami oltári nagy rossz dolog lenne.
23/33 anonim válasza:
Mit kéne hozzá szólni? Míg nem késő este max hangerő hallgatja, addig nyugodtan.
24/33 anonim válasza:
Anyuka vagyok és csak azt hallgatok 😒 szóval nekik sincs más választásuk 😃
25/33 anonim válasza:
Semmit ,azt hallgat, amit szeret.
28/33 anonim válasza:
Büszke lennék rá, hogy milyen jó ízlése van🤗
29/33 anonim válasza:
Az enyém azt hallgat, és örülök neki, mert én is :)
30/33 anonim válasza:
Ha nekem lenne gyerekem, akk tuti azt hallgatna XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!