megis mit? semmit... az 1.-sel egyetertek azt hallgat amit akar engem pont nem erdekel...
2021. jún. 7. 18:00
12/33 anonim válasza:
Nálam apum kínaizta őket, anyum meg úgy volt vele, hogy normális, hogy hírességekért rajongok. Az hogy éppen ázsiaiak voltak, nem nagyon zavarta. Kaptam egyébként albumokat is, meg minden, így nem volt bajuk végülis.
2021. jún. 7. 18:02
13/33 anonim válasza:
Te vagy az a gyerek?
Amúgy ha az én gyerekem k-popot hallgatna, akkor indítványoznám, hogy ismeredjen meg a K-rocckal, J-poppal és J-rockkal is. Én pl J-popot hallgatok meg egyéb műfajú japán zenéket.
2021. jún. 7. 18:10
14/33 anonim válasza:
Mérges lennék. Én minőségi magyar zenét hallgatok (Majka, Szandi stb.), és szeretném ha a gyermekem is ezeken a minőségi zenéket nőne fel, lássunk egy példát:
Én is azon nőttem, fel szóval valószínűleg semmi rosszat. Max azt, hogy foglakozzon azon kívül mással is, de önmagában semmi baj vele.
2021. jún. 7. 18:51
17/33 anonim válasza:
#14-es ezt azért remélem, hogy nem komolyan mondtad XD
2021. jún. 7. 18:52
18/33 anonim válasza:
Komolyan nem értem a kérdést. Mintha a kpop valami fertőző betegség lenne, vagy valami annál is durvább. Fejezzük már be ezt a baromságot. A kpop egy zenei műfaj, ami se nem rossz se nem jó, ahogy ez más zenei stílusra is igaz. Én is kpop-ot hallgatok, mert tetszit, de azzal sincs bajom, ha valakinek nem tetzsik. Ízlés dolga. De ez, hogy úgy kezelik egyesek a kpop-ot mint valami negatív dolgot az gáz. Vagy pedig csak egy provokatív, eseteleg poén kérdés volt a kérdezőtől.
2021. jún. 7. 18:55
19/33 anonim válasza:
Miért? Mi is a baj kpop-al? Komolyan, mintha drogozna gyerek. Egy zene ízlés, istenem. Ami mellesleg jó is. Szóval semmi rossz nincs benne, de ha szerinted (kérdező) igen, akk váromaz idokokat.
2021. jún. 7. 19:03
20/33 anonim válasza:
Én anyuka vagyok és Kpop-ot hallgatok. A legnagyobb lányomnak (9 éves) kiskorában esélye se volt mást hallgatni..az apja inkább csak munkába jövet menet hallgat zenét (nem kpop) én viszont kifejezetten szeretem hangosan hallgatni.. most hogy már szabadabban youtube-ozhat, hallgat mást is, de ugyanúgy sok kpop számot is.. a középső (3 éves) sokszor kifejetten kéri, hogy a "mánimáni" - t (BTS - Blood sweat and tears) hallgassuk. A legkisebb még csak 5 hónapos, de vele is szoktam hallgatni kpop-ot, táncikálni rá, főleg ha nyűgös, hisztis, akkor azzal elterelem.
Egyik gyerekem fölött sem fogok pálcát törni, ha a későbbiekben nem hallgatják majd, de akkor se ha csak ezt hallgatják. Az ő döntésük. A szülő meg szerintem nem azért szül egy gyereket hogy a zenei ízlésével legyen elfoglalva. Vannak ennél sokkal fobtosabb dolgok, problémák is..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!