Mi lehet az oka annak, ha egy fiatal fiú nála jóval idősebb nőt választ párjának?
Attól függ mennyire fiatal és mennyire idős. Egy 20-25 éves srác és egy 30-35 éves nő esete annyira nem különös. Én sem tudok 30 alatti nővel 5 percnél tovább beszélni. A fiatal lányok sajnos gyerekesek, éretlenek (akinek nem inge ne vegye magára). Persze az is lehet hogy pont a srác az éretlen és anya kell neki. Ennyi infóból nehéz bármit mondani.
röviden: érett srácnak érett nő kell vagy éretlen srácnak anya kell
Nem olyan ritka ez a történet, Demi Moore-Ashton Kutcher, Heidi Klum-Tom Kaulitz, Olivia Wilde-Harry Stiles, Hugh Jackman - Deborra-Lee Furness, ...lehetne még sorolni, és a Emmanuel Macronról meg a nejéről még nem is szóltam. Mindegy, na szóval nem olyan ördögtől való ez. Miért kell feltétlenül ezekhez a hülyeségekhez ragaszkodni?
(A férfi legyen idősebb, magasabb és ő keressen többet mint a nője.) Szörnyen fárasztó és unalmasak ezek a begyöpösödött sztereotípiák...Miért kéne ezt követnie mindenkinek?
Nem kell okokat keresni, ez egy teljesen normális jelenség.
Amikor majd idősebb nő leszek, én is fiatalabb pasit fogok magamnak szerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!