Miért olyan elfogadhatatlan a gondolat egyeseknek, hogy egy házas férfi beleszeressen másba is a feleségén kivül?
Mindig mondják, hogy a szerető csak "arra" kell nekik,ami igaz lehet,de mi van ha tényleg elkezd érezni valamit a másik nő iránt? Itt mindenki csak feketén fehéren lát mindent...Nem tudom értitek-e a kérdést.
Olyan nincs hogy az ember csak egyszer legyen szerelmes az életben. És ha pont egy ellaposodott házasságban éri el a szerelem? Akkor a szerető nem csak "arra" kell...
A lényeg,hogy ne mondjátok mindig minden esetre rá hogy áááá csak lábtörlőnek kellesz neki stb...
Nem olvastam el a hozzászólásokat, szóval bocsi, ha volt már.
A kérdésre igen egyszerű a válasz, ha igazán szerelmes a szeretőjébe, akkor elválik, gyerekek-ház ide vagy oda. Ez azért igencsak ritka, de van rá példa.
Azoknak a szeretőknek pedig azért irja mindenki, hogy cask lábtörlö, mert az is: X éve hitegeti a férj, aha-persze, szereti biztosan...:)
A férjem is összegabalyodott egy nála 10 évvel fiatalbb lánnyal. Fergeteges szerelem alakult ki, eleinte még titkolta, később már ezzel sem foglalkozott. Majdnem egyévnyi nyűglődés után elköltözött, és legálissá vált a kapcsolatuk. Amennyire beleláttam az életükbe, azt kell mondanom, hogy a szeretőből barátnővé előlépett leány szinte minden ballépést elkövetett, amit egy kapcsolatban el lehet követni. Az én férjem kb két hónapig bírta ezt a kapcsolatot, (pedig odavolt a lányért piszokul) ezután szakítottak. Csakhogy a lány nem tágít, nem érti, hogy miért nem kell, mikor el is költözött itthonról. A férjem már jönne vissza, bánja az egészet. Hiába mondogatja mindenkinek, hogy nálam jobb feleséget sosem találna, csak közben valami bennem is megszakadt. Egyébként azt gondolom, ha a lány nem viselkedett volna úgy, mint egy liba, meg tudta volna tartani a férjemet.
Szóval beleszerethet egy házasságban élő ember a feleségén kívül egy másik emberbe.
18:35-nek köszi a hosszú válaszát,kezdem érteni a dolgot. Ezekbe eddig bele sem gondoltam...
persze a többieknek is köszönöm az eddigi válaszokat
de egy kérdés: ha ennyi áldozattal jár egy házasság,gyerek, mint amit a hosszu hozzászóló leirt,miért éri meg a nőknek? Főleg ha tudják,hogy simán végződhet szeretősdivel a dolog?
Bocs,ha hülyéket kérdezek,de még csak 16 vok,nincs ezekben tapasztalatom :D
18:35 vagyok
Hogy miért éri meg a házasság vagy a tényleg tartós együttélés?
Alapból azért, mert a legtöbb ember családot szeretne. Mert lelkileg ezt igényli. Mert gyereket akarnak. És egyedül nyilván nincs család,é s egyedül sokkal nehezebb megfelelő körülményeket biztosítani egy gyereknek. Ritka, hogy egy nő egyedül lakást tud venni, sokszor fenntartani sem könnyű. Egyedül kisbabázni és közben dolgozni, szintén nem egyszerű, sokszor még nagyszülőkkel sem. ilyenek miatt. Azért egy tartós együttélés, vagy házasság (ilyen szempontból ezek nem különböznek) nem úgy indul, hogy egyszer majd vége lesz. a felek nem úgy szállnak be, hogy pár év múlva kiszállok belőle. és bár mindenki tudja, hogy létezik a megcsalás, bízik a párjában, sokszor el sem tudja képzelni, hogy előfordulhat. és ez igy van rendjén. mert ha el tudnák képzelni és ezzel számolnának, akkor ez megmérgezne mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!