Jogos hogy ilyen feltételt szabok a támogatáshoz?
A nevelt lányomat nem biztos felveszik állami támogatással a válaaztott egyetemre.
Én egy félévet ki fizetek neki ha úgy van,de tanuljon úgy hogy a következőre átvegyék államira.
Ha nem veszik át a következőre vegyen fel diákhitelt és amit kifizettem azt is fizesse vissza.
A lány apja ezen ki van akadva mivel megtehetném hogy az egészet kifizetem,vagy ha nem is az egészet akkor azt az egyet amit kifizetek miért kérem vissza.
Nekem is van gyerekem az előző kapcsolatomból a pénzemmel őt támogatom inkább.
42.-nek.
Miért? Anno az ELTE egy tanulmánya szerint, a legtöbb felsőoktatásban tanuló diák, anyagi megfontolásból keres párt, főleg olyat, akivel összeköltözhet az albi díjak miatt, és ezek kapcsolatok a diploma megszerzéséig tartanak.
Az szerintem inkább gáz, hogy a lány rendszeresen aláfekszik a srácnak, mert másképp az utcán lenne, mintsem elfogadja a szerelme segítségét.
Pl.: Haverom egy lány jogi diplomáját fizette. Utána évekig együtt voltak, majd a lány lett a cége jogásza.
43.-nak.
Attól függ ki milyen lábbal kelt. Meg hogy éppen van-e iskola.
A lány apja ezen ki van akadva mivel megtehetném hogy az egészet kifizetem WTF???
Én eleve nem finanszíroznám a mostohalányom továbbtanulását, arra ott vannak az édesszülei.
Főleg, hogyha nekem is lenne gyerekem.
"most meg mar alapelvárás lett a 3 milliós tandíj a szülőktől.. oké"
Még ha a szülőktől.... na de itt a mostohaszülőtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!