Jogos hogy ilyen feltételt szabok a támogatáshoz?
A nevelt lányomat nem biztos felveszik állami támogatással a válaaztott egyetemre.
Én egy félévet ki fizetek neki ha úgy van,de tanuljon úgy hogy a következőre átvegyék államira.
Ha nem veszik át a következőre vegyen fel diákhitelt és amit kifizettem azt is fizesse vissza.
A lány apja ezen ki van akadva mivel megtehetném hogy az egészet kifizetem,vagy ha nem is az egészet akkor azt az egyet amit kifizetek miért kérem vissza.
Nekem is van gyerekem az előző kapcsolatomból a pénzemmel őt támogatom inkább.
30.-nak.
A nemzőapát a már régen szépen ki kellett volna léptetni a képből. Ütőképesen elmagyarázni neki, hogy ne keresse a lányt, soha többé.
10 éves kora óta nevelem.
Az apja azon rágott be hogy megtehetném az egészet kifizetem de ha nem és egyet fizetek ki csak akkor azt miért kérem vissza mert nem csak a lányon múlik hogy átveszik e.
Az se biztos hogy fizetősre veszik fel,de úgy érzi elrontotta az érettségit és nem lesznek meg a pontjai
Jogos. Baratnomnel ugy van, hogy amig nem bukik meg egy targybol se, addig a szülei fizetik az egyetemet. Ha megbukik (ami azert meg a legjobbakkal is előfordul) akkor onnantol kezdve neki kell, mondjuk ezt igy online oktatásban eleg egyszeru kiküszöbölni. Az en családomban meg eleve ugy volt, hogyha a támogatott nem jott ossze, akkor nekem kell fizetnem hitelből, es szerintem ez a normalis, pedig nem vagyunk szar anyagi helyzetben egyaltalan. Igy jobban megtanulom értékelni az egyetemet, hogy az en penzem megy ra. De eleg sok ilyen “anyuci apuci fizeti a 3 millát szoval szarok ra” elkenyesztetett faszt latok..
19l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!