Jogos hogy ilyen feltételt szabok a támogatáshoz?
A nevelt lányomat nem biztos felveszik állami támogatással a válaaztott egyetemre.
Én egy félévet ki fizetek neki ha úgy van,de tanuljon úgy hogy a következőre átvegyék államira.
Ha nem veszik át a következőre vegyen fel diákhitelt és amit kifizettem azt is fizesse vissza.
A lány apja ezen ki van akadva mivel megtehetném hogy az egészet kifizetem,vagy ha nem is az egészet akkor azt az egyet amit kifizetek miért kérem vissza.
Nekem is van gyerekem az előző kapcsolatomból a pénzemmel őt támogatom inkább.
19-es miért lett lepontozva?
Szerintem meg totál igaza van. Itt a gyakorin amúgy is a mostoha/nevelő szülő az "a senkid, szard le, nem számít, mit mond", és hasonlók.
Akkor amikor a pénztárcáját nyitogatja, mégis jó és családtag?
Annak idején apukámhoz odaköltözött a nője a 2 kamasz gyerekével. Fizette nekik a sítáborokat, iskolakezdést, szemüveget és még sorolhatnám, de ha szólt a viselkedésük kapcsán bármiért is, az apjukkal együtt felháborodva azt reagálták, hogy ne akarjon bármit is megszabni az én apukám, hiszen semmi köze hozzájuk.
Szerintem nem a Te dolgod finanszírozni a felsőoktatását, van saját gyereked. Tanuljon jól, hogy felvegyék államira vagy mehet dolgozni.
22 Ha a gyerek úgy viselkedne vele vagy nem szólhatna rá akkor fel se merülne a gondolata hogy segít...
Ha meg megteheti és úgy dönt miért ne ? Dögöljön meg a szomszéd tehene effekt ?
Akik azt írják, hogy ne fizesse, azok belegondoltak 3 dologba?
1.: A tehén mellé járt a borjú is. Így mind a kettőről kell gondoskodnia.
2.: A lány, az anyja, és a féreg apja szemében is lúzer lesz, ha nem segít.
3.: Anyuci lelépne, ha a lányt nem tömné, mármint lóvéval. >:)
28 akkor volna igazad, ha
1.nem volna a képben a nemzőapa, aki belepofázik a dolgokba.Akkor az övé a "borjú", ha ő gondoskodik róla.
2. szerintem akkor lúzer, ha ilyen körülmények között ő fizet..
3. ha ezért anyuci lelép, egy kalap sza.t se ért a kapcsolat, menjen csak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!