Lányok ti hogy fogadtátok el édesanyátok párját?
2 hónapja találkozgatok,összejárok egy 40 éves nővel.
30 F vagyok
A 17 éves lányának ma fog bemutatni,tudd már rólam,de azért izgulok.
Lányok ti hogy fogadtátok anyukától új udvarlójat/párját?
Ki nem állhattam!utáltam.a mai napig sem szeretem,de már nem utálom.
20 évesen ismertem meg,most 35 vagyok
Kulonosebben ne haverkodj vele.
Egyreszt sajnallak, mert 30 evesen, ha nalad 10 evessel idosebb no vonz, akkor a kortarsaid valami nagyon gaz felhozatalt mutathatnak a kornyezetedben. (Mondom ezt 40pluszos nokent😀). De hat ugye nem a korulonbseg szamit es legyetek boldogok es ne csak még ket honapig.
Masreszt pont azert, mert friss a kapcsolatotok, most talan meg nem latod (hacsak 20 evesen nem egy 30 evessel jartal) milyen nehezsegeket jelent a korkulonbsegetek hosszabb tavon es az hogy a baratnodnek kamasz gyermeke van, aki raadasul szinten lany (mondhatni majdnem kesz nő).
Jo tanacsaim (tapasztalatok alapjan):
- kulonosebben ne igyekezz haverkodni, vedd ugy mintha barmilyen mas regen latott rokon vagy barat csaladjaba csoppennel bele, ahol x evtizede nem talalkoztal a kisgyerekekkel (pl a baratod gyerekevel)
- a 17 eves elott ne smarolj, taperolj, ne szexeljetek hagosan, ha egyutt vagy az anyjaval...foleg ne az elejen jelszo diszkrecio - helyette lassa, tiszteled, szereted az anyjat, figyelmes vagy, kedves stb.
- legyel vele is kedves, esetleg figyeld a reakcioit (nem vag e pofakat, visszakoszon e rendesen, nem vonul e felre) - ezekbol le tudod vonni elsore mennyire vagy neki szimpi vagy eleve mennyire elutasito e az anyam baratja temaban.
- sok fugg a nevelestol es attol az apjat mennyit latta, anyja hany pasit vitt mar haza - ha anya kicsi kiralynoje volt 17 even at, akkor nagy esellyel lesz feltekeny, ha olyan tipis akkor meg meg rad is hajthat (akar akaratan kivul vagy hulye baratnok hatasara)
Izgulnod kar. Inkabb emlekezz vissza a te kamaszkorodra kozepiskolas idoszakra...hatha ugy talalsz vele kozos temat, vagy ha netan kesobb nem jol alakulnak a dolgok megertobb leszel a hisztijeire.
Jól fogadtam. Mondjuk az én anyàm meg a párja közt 3-4 év van a pasi javára.
Mivel láttam, hogy anya boldog, mosolyog, úgy készül és izgul a randik elött, mint egy tini így természetesen nem zavart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!