Kinek teljesultek gyermekkori almai?
Gyerekkoromban miniszter szerettem volna lenni :)
Ez nem teljesült, de már nem is akarom :)
Először űrhajós akartam lenni. MÉG nem vagyok az.
Aztán nem kevésbé ambíciózusan kertész, cukrász, negyedikben építész, zeneszerző, elméleti fizikus, elektromos zeneproducer, tolmács, gépészmérnök, programozó, író.
A fentiek közül 2 már megvalósult, kettő folyamatban. :)
hajjaj, én egy porcelánvár hercegnője akartam lenni :D hát nem teljesült :D illetve, ha azt nem vesszük, hogy leborítottam egy egész porcelán teáskészletet. :D
16/L
Nekem 90%ban sikerült.Mindig teherautó vagy buszsofőr szerettem volna lenni.Nagy házat és nagy autót akartam.
20 éves vagyok,nő,és most vizsgáztam teherautóra,A cégnél,ahol dolgozok,megígérték,hogy adnak esélyt nekem,ha meglesz a jogsi.Ha meg meggondolják,akkor jövőre megyek buszozni(oda az érettségi hiányzott,már az is megvan,meg feltétel a 21 éves kor,ha megélem,jövőre meglesz!)Ezenkívül relatív nagy házam van(tanya) saját erőből és van egy kicsit nagyobbacska személyautóm.3850 köbcentis dízel.Szóval azért csak 90% még,mert nem vettek még át sofőrnek,de remélem az is meglesz heteken belül.Ezután már 100%-ban el tudom mondani,hogy sikerült megvalósítani a gyerekkori álmomat.Kívánom ugyanezt mindenkinek!
Én még nagyon kis pici fejjel olyanokra vágytam, hogy legyen egy szép nagy barbie házam... aztán mire lehetett volna már kinőttem a dologból s nem érdekelt. Utánna láttam egy csinos nénin piros tűsarkút s arról álmodoztam. Mondanom se kell, hogy mire elég nagy lettem hozzá azt is kinőttem. Mármint a lábam ugyanis 43női piros tűsarkú nincs :DDD
De lett kutyám és barátaim amikre mindig vágytam mert kiskoromban nagyon sokat költöztünk s nem lehetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!