Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam meg neki, hogy...

Hogy mondjam meg neki, hogy nem szeretném ha ott lenne az unokatesója is?

Figyelt kérdés
Sziasztok. A legjobb barátnőm áthívott magához, mivel közeleg a szülinapja, és egy kisebb bulit szeretne majd tartani a családdal és pár baráttal. Nekik nagyon nagy családjuk van. Az unokatesója (13F) is ott lesz, akit nagyon nem bírok...Szerelmes belém, ha ő ott van akkor nem tudunk normálisan beszélgetni a barátnőmmel mert egy percre nem hagy minket békén. Volt már vele pár kínos beszélgetésem instán mivel ott is folyton írt nekem hogy milyen szép vagyok meg stb aztán letiltottam szerencsétlent mert kisfiú még és szerintem pszihopata is. Viszont mivel a szülei testvéreivel nagyon jó a viszonyuk így sajnos muszáj ott lennie a gyereknek is. Az meg gáz lenne ha megkérném, hogy ő ne jöjjön már, igaz? De akkor mit csináljak? 16L
2021. máj. 7. 14:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
95%
Beszarás még a gondolat is! :D:D:D
2021. máj. 7. 15:12
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, próbáld beleélni magadat a barátnőd helyzetébe.

Te mit szólnál, ha ő bele akarna szólni, hogy te, a saját bulidba kiket ne hívj meg...????

2021. máj. 7. 15:40
 13/13 anonim ***** válasza:
95%
Nem lehet leállítani a kissrácot? Egyenesen megmondani neki hogy nem kezdesz általános iskolásokkal?
2021. máj. 7. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!