Hogy mondjam meg neki, hogy nem szeretném ha ott lenne az unokatesója is?
#1:+1
Kérdező: Még annyit esetleg, hogy ha nem akar ott leszakadni rólad, akkor négyszemközt, de legfeljebb hatszemközt (amiből 2 a barátnőd, 2 meg te) mondd meg neki, hogy ne foglalkozzon veled, téged ő nem érdekel. Azért viselkedik így, mert:
1. még nem tanulta meg értelmezni a jelzéseket,
2. tényleg gyagya/pszichó az eset,
és ahhoz, hogy tanuljon, kell egy egyenesebb visszajelzés. Ha nem nyilvánosan teszed, akkor még csak meg sincs szégyenítve, és akkor rád nem lehet panasz.
Maradj otthon!
Nem a te születésnapod, nem a te családod.
Majd a tiédre azt hívsz meg akit akarsz!
Tényleg az eszem megáll egyesek pofátlanságán!
Kinek képzeled magad?
Te maradj ki. Sajnos ez a jobb megoldás. A barátnődnek elmondhatod, és őt megköszöntheted külön is.
Még sok ilyen lesz az életben, amikor jobb kimaradni. Tudom, szeretnél bulizni, de úgysem lenne felhőtlen a szórakozásod, és talán nem is biztonságos.
Nekem volt kellemetlenebb szintu is. Rád írt egy 13 éves fiú, nagy kaland.
Nekem mikor 16-17 éves voltam egy ismerősöm lánya (kb 10 éves lehetett) kezdte el piszkálni a lábával a lábam az asztal alatt (mint a filmekben), közben rám kaccsintott, meg próbált csábosan nézni. Na ez tényleg kellemetlen szitu, mikor ott ül az apja is mellettem meg minden. Hogy is tedd szóvá hirtelen a dolgot, vagy magyarázd meg neki, hogy ez nem így működik. Na ez egy valóban kellemetlen szituáció.
De az, hogy rád ír egy 3 évvel fiatalabb, hogy tetszel neki?? Hát ez van, finoman koptatod és gond megoldva.
Ne menj oda, ha neked skrupulusaid vannak! De azt nem szabhatod meg, hogy a szülinapos kiket hív meg a SAJÁT bulijára!
Amúgy meg állj ki magadért! 16évesen nem tudsz kezelni egy kiskamaszt...???? Szólj be neki nyilvánosan valami olyat, amitől lelankad a fütyije! :-DDD
Még nagyon gyerek. Nem megalázni kell szerintem, csak beszélni vele. Pont az ilyenek miatt nem kezdeményeznek már a pasik, mert nem tudnak a lányok senkit normálisan visszautasítani. "Szólj be neki nyílvánosam", mire jó az, ha mindenki előtt megalázza??
Én is tényleg egy nagyon kis aranyos, normális, romantikus (nem nyálasan), hűséges srác voltam. Ma már kevésbé, nem azért mert kinőttem, hanem nincs olyan lány aki ilyen bánásmódot érdemelne. Én is utasítottam már vissza lányt, de nem úgy, hogy teljesen összetörjem "ebből majd tanul" alapon, hanem szépen türelmesen elmagyaráztam neki, hogy miért nem lehet ebből semmi. Persze ettől még jófej volt, hagytam hogy jobban megismerjen, be is látta hogy igazam van. Tényleg lehet ezt normálisan is, nem pedig a másikat megalázva.
Az egyik az,hogy semmi jogod nincs ahhoz,hogy megmond,hogy ki legyen ott.
A másik pedig az,hogy még nem lehetsz érett,ha egy 3 évvel kisebb kissrácot nem tudsz kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!